19 år siden

Hvad vil jeg bevise

back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg ved det er forkert og jeg burde holde mig langt væk fra ham. Troede egentlig da jeg så ham sidst at det var ovre. At jeg 100% kunne sige at jeg ikke ville have noget at gøre med HAM mere. Men, indrømmet.. jeg prøvede nok kun at overbevise mig selv om at det var slut med så stærke følelser for HAM.
Og alligevel gør jeg det. Tager til fest hvor jeg veed han kommer.... Selvfølgelig er det for ikke at skuffe min veninde. Men må indrømme at der også ligger et dybere aspekt i det. nemlig

HAN SKAL FORTRYDE!!!!!!

Han skal se mig og ærge sig over at det ikke var ham der fik mig... og jeg skal virke så utroligt ligeglad men alligevel sød. Han skal i sit skønne sind tænke at det var det fejl at vælge mig fra.

Ved godt det er hævn og vrede fra min side og at det nok ikke lykkedes. Men virkelig ville fryde mig hvis han tænkte sådan. Og egentlig håber jeg at jeg vil være stærk nok til at sige fra overfor ham.

For jeg er virklig glad for min kæreste og han betyder meget for mig.... så vil for alt i verden ikke sårer ham... det fortjener han ikke....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad vil jeg bevise er publiceret 30/07-2005 13:27 af twilightgirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.