18 år siden

lidt øv fredag

Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
6 år siden
Fortiden er hård.
storm89
7 måneder, 21 dage siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
3 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
5 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
11 måneder, 16 dage siden
Desværre.....
Halina Abram...
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
5 år siden
Der er bare noget med nat...
Kianna Kitte...
2 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
5 år siden
Hejsa dagbog

Allene på job efter en lidt øv fri fredag en fredag morgen hvor børnene tog i skole usikre på om de ville komme hjem til en samlet familie.

Startede med jeg slukkede tv fredag morgen jeg kan ikke klare sidde over morgenmaden med alles blikke på tegnefilm, jeg ved at det kun er den første morgen børnene brokker sig over ingen tv derefter finder de mere ro de bliver jo også ligesom færdige idet de så ikke sidder klæbet til skærmen uden chance for at nå tandbørsten blive friseret sige farvel snakke om hvad vi de skal idag mm.

Når ikke de måtte se tv må du heller ikke høre radio sagde Nikolaj (7år) jeg protesterede ikke. Efter lidt tid ønskede Louise (13år) at høre radio hun kan næsten ikke undvære sporten))) Louise og Nikolaj stod nu i tæt kamp om knapperne ved radioen mens Mor råbte om ingen tv ingen radio ååå Nikolaj kom og spis din mad.

Jeg kunne ikke klare se høre denne kamp så samler en hysterisk dreng op ligger mig på sofaen omfavner ham mens han sparker slår og napper Lea råber slip din idiot skrid ud af mit liv mm til sidst ender jeg med at have en hysterisk skrigende unge i mit ene øre mens Lea er tæt råbende ved det andet. Jeg tror nok jeg selv stort set forblev tavs hov sagde kys mig til Lea mærkeligt hun gjorde det ikke)))

Lea opgiver at få mig til at slippe og 2 min efter sidder der en rolig dreng og spiser morgenmad. men rasserriet Lea har til mig er bestemt ikke ovre.

Men som altid i forholdet mellem mig og Lea putter hun opgøret ned i sin egen sæk vil ikke diskutere jeg kan kun holde af hende vente på hun falder til ro bliver min søde kærlige kone.

Jeg tror Lea bære på en hel masse i hendes lukkede sæk fyldt med alle hendes livs opgør.
Desværre kan jeg ikke hjælpe hende med at få bearbejdet uden hun selv vil.

Mærkeligt jeg selv kan opleve sådan en morgen ååå faktisk stadig have en dyb ro i mig selv om at alt der sker er velkommen ååå gerne må ske.

Idag feks havde jeg planlagt tage Billeder over fjorden her fra min post på Limfjordsbroen glemte det hvilket ikke kan være tilfældigt da tågen hænger kan dårligt se en meter. Det bliver underligt at åbne for de par skibe der er på vej som jeg slet ikke kan se))))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt øv fredag er publiceret 20/04-2002 08:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.