22 år siden

lidt øv fredag

Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Hejsa dagbog

Allene på job efter en lidt øv fri fredag en fredag morgen hvor børnene tog i skole usikre på om de ville komme hjem til en samlet familie.

Startede med jeg slukkede tv fredag morgen jeg kan ikke klare sidde over morgenmaden med alles blikke på tegnefilm, jeg ved at det kun er den første morgen børnene brokker sig over ingen tv derefter finder de mere ro de bliver jo også ligesom færdige idet de så ikke sidder klæbet til skærmen uden chance for at nå tandbørsten blive friseret sige farvel snakke om hvad vi de skal idag mm.

Når ikke de måtte se tv må du heller ikke høre radio sagde Nikolaj (7år) jeg protesterede ikke. Efter lidt tid ønskede Louise (13år) at høre radio hun kan næsten ikke undvære sporten))) Louise og Nikolaj stod nu i tæt kamp om knapperne ved radioen mens Mor råbte om ingen tv ingen radio ååå Nikolaj kom og spis din mad.

Jeg kunne ikke klare se høre denne kamp så samler en hysterisk dreng op ligger mig på sofaen omfavner ham mens han sparker slår og napper Lea råber slip din idiot skrid ud af mit liv mm til sidst ender jeg med at have en hysterisk skrigende unge i mit ene øre mens Lea er tæt råbende ved det andet. Jeg tror nok jeg selv stort set forblev tavs hov sagde kys mig til Lea mærkeligt hun gjorde det ikke)))

Lea opgiver at få mig til at slippe og 2 min efter sidder der en rolig dreng og spiser morgenmad. men rasserriet Lea har til mig er bestemt ikke ovre.

Men som altid i forholdet mellem mig og Lea putter hun opgøret ned i sin egen sæk vil ikke diskutere jeg kan kun holde af hende vente på hun falder til ro bliver min søde kærlige kone.

Jeg tror Lea bære på en hel masse i hendes lukkede sæk fyldt med alle hendes livs opgør.
Desværre kan jeg ikke hjælpe hende med at få bearbejdet uden hun selv vil.

Mærkeligt jeg selv kan opleve sådan en morgen ååå faktisk stadig have en dyb ro i mig selv om at alt der sker er velkommen ååå gerne må ske.

Idag feks havde jeg planlagt tage Billeder over fjorden her fra min post på Limfjordsbroen glemte det hvilket ikke kan være tilfældigt da tågen hænger kan dårligt se en meter. Det bliver underligt at åbne for de par skibe der er på vej som jeg slet ikke kan se))))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt øv fredag er publiceret 20/04-2002 08:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.