MIN humor :) :)

En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Der er en del ting i verden jeg ikke forstår, det kan man måske sige er en indrømmelse af de store...Men man kan jo også se lidt positivt på det.

Foreksempel kommer jeg tilbage til et par spørgsmål. Hvorfor har så mange piger slidte bukser på. Jeg mener når jeg skal have et par bukser, vil jeg da godt have et par, som jeg ved ingen andre har gået i. Ellers kunne jeg da lige så godt gå ned til freldsens hær.

Så er der gerne en rigtig slidt røv på bukserne, skulle det være flot..estetisk, eller hvad? For mig ser det kun ud som om hun sidder på sin flade røv hele dagen. Og med vor værste år i tankerne er det ikke særlig attraktivt :)

Og hvorfor er der så mange kvinder der fortiden får tatuveringer? Jeg mener,.. når de viser den frem, i forventningen om at man skal sige den er flot sååe...tænker jeg at det er synd at læredet er så grimt.

Hvis jeg skulle have en, skulle det være en tekst. Den skulle selvfølgelig sidde på min røv..der skulle nok stå..Dette er ikke et cykel stativ. en på min mave...hvor der står : Hvis du kan læse dette, og er en ung pige..så har du lige accepteret sex...Pleease...

Ellers har jeg snakket med hende, der havde det sjov med en anden en end sin kærste,...og fik et barn(lang titel)

Hun har jo angret, og alt er nu ok med hendes gud..Selv sværger jeg stadigvæk til sex, sex, sex(666) :) Hvilket jeg også fortalte hende.

Så var der maden der begyndte at fortælle mig om sit liv i post danmark i 60erne...Hvortil jeg sagde om han vidte at de gamle ase guder ikke var blevet accepteret som en trosretning i danmark.....noget andet er at jeg som barn, gik rundt og troede at odin, gudernes overhoved..var en kvinde..(på grund af at navnet lyder feminint (i mine øre) så jeg var lidt pissed of på den religion engang...du ved en kvinde som over gud,...de rager sku da også magt til sig hele tiden....

Nå men jeg må hellere stoppe inden min dagbog bliver for lang :) hygge :)



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MIN humor :) :) er publiceret 30/04-2002 00:13 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.