18 år siden

Tager en fridag

Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har sendt Claus på arbejde, og smutter nok ind og tager en time på langs. Der opstod problemer på gården i aftes, og André sendte en sms hvor der stod - at han ville stikke af. Jeg ringede til ham, og han fortalte at en af de andre havde kaldt ham for en spasser, og det ville han ikke finde sig i ! Jeg kunne høre at han var meget oprørt og fastholdt at han ville stikke af !

Jeg ringede til gården og fortalte om min viden, så de var forberedt. Konen var godt klar over det, og lovede at ringe hvis det skete !
Det gjorde det, men han vente tilbage efter 15 min og gik ind på hans værelse igen. Jeg fik meddelelsen på mail, hvor der også stod at hun ville underrette kommunen om at André ikke ønskede at være der mere. Jeg har skrevet og sendt en mail til sagsbehandleren her til morgen, og fortalt at jeg bla mener at der ligger nogle håndteringsproblemer til grundlag for den tilspidsede situation.

Manden i huset har ofte siden retssagen formanet André om, at hvis han ikke tog hans piller, og ikke indordnede sig, så kunne han ikke være der mere. André er jo ikke klogere end som så, så hvis han bliver sur, så kan han godt finde på at nægte at tage hans piller. Men hvis det aldrig var blevet nævnt for ham, så havde problemet ikke opstået. Oven i er han jo også ” normal ” nok til at reagere som en teenager, og være Karl Peter på tværs.

Jeg ved ikke hvad alternativet til gården vil være, men er ikke i tvivl om at det vil få nogle konsekvenser som André ikke kan overskue. Hans tankegang er – de er dumme, så jeg vil væk !

Nu er min tankegang – jeg er træt, så jeg går i seng igen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tager en fridag er publiceret 27/09-2005 06:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.