13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Galleri Kolding er i fuld gang. Tænker på at gå ned forbi den butik hvor jeg udstiller i dag, bare sådan for at "snuse" og "vejre stemningen"...

Barnedåben nærmer sig også, men før det skal min mands fødselsdag lige overståes først. Selvom han ikke er meget for at blive fejret.

Jeg overvejer lige i øjeblikket om jeg skal begynde at skrive på en femte del af "Min skjulte sygdom". Den første del er meget læst og anden, tredie og fjerde del følger godt med. Så måske jeg skulle overveje det mere seriøst ???

Jeg ved i hvertfald at oktober måned bliver heftig med alt det som jeg skal. Barnedåb, fødselsdag, meditation, galleri kolding, mødes med veninder osv. Og igår fik jeg en sms fra en gammel skoleveninde, der spurgte om hun måtte komme og besøge mig en dag i efterårsferien.

Men jeg glæder mig ihvertfald til barnedåben. Og igår ringede min mor og fortalte, at min ene kusine fødte en lille pige i fredags den 29/9, så nu skal jeg også til at tænke i lyserødt ! Jeg skal i hvertfald have sendt hende et lykønskningskort.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overvejer... er publiceret 05/10-2005 11:35 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.