Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
29 dage siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
godt vente med at komme hjem til kl. 21.30 ?

Min far havde ringet imens jeg var ude. Claus havde kørt ham ” på dame ” besøg efter arbejde, og aftalt, at han bare skulle ringe når han ville hjem. Men det at han ringer og spøger om lov til at blive - kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet af.
Hvis jeg havde taget røret, så havde jeg spurt om jeg skulle komme forbi med tandbørsten. ;-) Hånden på hjertet, så er det rart at han er kommet uden for hans fire vægge, og at det ikke kun er fordi at han skal lufte hundene. Claus havde vist sagt noget til ham under turen der ud, da han blev ved med at tale i datid om hans erhverv !
Jeg prøver at fastholde ham i at han ikke skal drage nogen forhastede konklusioner, før han har været til undersøgelse. Men han tør ikke tro på at det bliver bedre, og har inderst inde opgivet !

Jeg har været meget træt de sidste dage, og smuttet hjem fra arbejde om formiddagen, og sovet en time. Det har ikke gjort det bedre, at der ikke har været alverden at lave, så man sidder og falder fuldstændig sammen. Fra i morgen, og til og med søndag morgen, er jeg på natteholdet igen.

André ringede i går, og fortalte at han havde tabt hans mobil ned i en spand vand ( lille fjollerik ). Jeg foreslog, at han ringede og spurte Michelle om hun havde en ekstra liggende. Man kan jo ikke leve uden en mobil ;-)
Hun havde til hans held en ekstra, og før jeg viste af det så var det engageret, at en kammerat til hans far, skulle komme forbi her for at hente den i dag imellem kl. 15.30-16.00. Michelle havde tænkt sig at skulle overnatte hos veninden, så hun kom ikke hjem til hendes far hvor mobilen lå. Men fik ham ( hendes far ) overtalt til at komme forbi hendes skole i arbejdstiden, og aflevere den, for at jeg så kunne afhente den der, og tage den med hjem.
Skæbnen ville, at jeg ikke nåede at komme forbi skolen og fik en udenbys tur. Jeg kunne ikke nå at være tilbage inden ” kammeraten ” ville komme forbi, så jeg fik Claus til at hente den inden han hentede og kørte min far ! Hmm så meget bøvl for en skide mobil !

Jeg vil ned og lægge vasketøjet ind i tørretumbleren. Jeg skal have min nye slanke model af bukser på i morgen ;-) Jo jo det kaldte damen dem, da de blev købt ! Så selv om jeg har taget på efter at have tabt mig under sygdommen, så kan jeg passe en slank model !

Jeg ved godt at det har noget med modellen af bukserne at gøre, men jeg synes nu at det lyder meget godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Må jeg er publiceret 13/10-2005 21:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.