Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Træt , uoplagt og suget for energi. Dagen i går var som forudsagt - lang og udmattende. Men alt i alt positiv på den måde, at der var opbakning hele vejen igennem. Okay med undtagelse af ” Hr. Hitler ” som åbenbart har fået et horn i siden på mig !

Da det store spørgsmålet om et alternativ sted blev nævn, blev der stille ! Jeg brød tavsheden og kom med et forslag om et sted, som jeg har tænkt på længe. Stedet har et gammelt ry for at være et åndsvag anstalt, men tiderne har forandret sig og det har viden derom også.
Min baggrund for forslaget er, at uanset i hvilken situation min søn måtte komme – vil være personale der kan rumme ham, og han vil ikke ende i en situation hvor han må flytte igen, og blive kastebold i systemet. Problemstillingen er ( som sædvanlig ) pladsmangel !

Jeg fornemmede en undren fra de tilstedeværende over min forklaring og baggrund på forslaget. Som om at jeg som forældre ikke kunne tænke sådan. Det er jo deres opgave. ;-) Men jeg fornemmede også en vis form for respekt over for mig som person, og det jeg sagde ! Det var meget positivt og rart.

Afgørelsen om at han skal flytte er endelig, men stedet er endnu usikker. Gården får indtil videre tilknyttet en ½ pædagogstilling mere. Spøgsmålet er om ” Hr. Hitler ” kan styre hans utilfredshed til en anden løsning er fundet !
Men som man siger ” den tid der er gået godt, kommer ikke ilde igen. ”

Jeg har shanghajet Michelle til at komme en gang om ugen, og være mig behjælpelig med det huslige. Det har været lidt svært for mig at være – allround ! Hun startede så i går, hvor hun støvsugede, vaskede gulv, og tørre støv af. Det var virkelig rart at komme hjem til.
Da jeg fortalte min far, at jeg nu også havde rengøringshjælp og at Michelle altid kunne bruge pengene, sagde han – ja og du har brug for tiden ! Jeg blev lidt målløs over at min ( gamle ) far kunne tænkte sådan ;-)

Jeg fik lavet regnskabet, men der var ikke meget hjælp at hente fra min far. Han er meget konfus, og siger ofte – hvordan er det lige det er ! Da jeg afleverede regnskabet på centralen i dag, gjorde jeg dem opmærksom på at jeg havde lavet det, og at de måtte endelig sige til hvis fremgangsmåden ikke var korrekt, da jeg også fremover vil stå for det. De har været meget søde og forstående over for de problemstillinger vi har !
Han havde modtaget noget papir fra sygedagpengekontoret, som jeg tog med hjem og udfyldte. Jeg har så været forbi der hjemme i dag, og gennemgået det som jeg har skrevet, og han har underskrevet den. Jeg tager den med på arbejde i morgen, og aflevere den når jeg kommer forbi i løbet af dagen.

Ups tiden er vist, som så ofte før, løbet fra mig. Jeg skal ud og støvsuge bilen inden det bliver mørkt !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En rigtig øv dag. er publiceret 12/10-2005 18:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.