Lidt snork kan ikke undgås.

Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Hvor er det skønt at være hjemme i det lille røde hus i marsken igen, efter turen til Lübeck. Ikke fordi, det ikke var en god tur, for det var det bestemt, men jeg er ikke noget sproggeni, så jeg følte mig ærligt talt lidt "Palle alene i verden". Den eneste, som jeg kunne snakke med, var Laila, der til gengæld mestrede det tyske sprog. Hun var rigtig flink til at oversætte for mig, men jeg følte mig så afhængigt af et andet menneske, at det næsten var for meget. Så jeg var glad, da vi igen kørte over grænsen og jeg atter kunne læse og forstå og ikke mindst - at jeg selv blev forståeligt igen.

Vi kørte hjemmefra i går morges og var i Lübeck kl. 14.00 med små pauser undervejs. Desuden røg vi ind i en otte kilometer lang kø et sted på Autostrassen (på hjemvejen i dag kørte vi forkert og røg atter ind i køen - det var til overs, men kunne ligeså godt tages med godt humør - min mening. ;-))

Lübeck er en skøn by - luftig og ren. Selve centrum ligger på en ø og der er mange parallelle og ensrettede gader. Gamle smukke huse, kæmpe kirker og katedraller og en dejlig stor gågadeområde - helt forskelligt fra de danske - næsten reklamefrit og kun med diskret udstillinger udenfor forretningerne. Forretningerne var også meget anderledes - mange exclusive og mange "dingeldangel" forretninger.

Vi boede på et vandrehjem - gav hver 12,5 Euro for en overnatning i et stort værelse på 3. sal med 10 køjepladser. Der var kun Laila og jeg, der boede i rummet - "Dublin" - men vi delte bad og toilet med beboerne fra "Paris". Eneste ulempe i forbindelse med værelset var, at vi ikke kunne låse døren derind - men det gik. Hverken vore ting eller vi blev bortført i nattens mulm og mørke. Jeg sov fantastisk godt i min "tyske" køje, efter at vi havde været til Jazz Jam i stueetagen - så vi havde heldigvis ikke langt hjem. Fadøllene var nemlig også billige - 2 Euro pr. øl.
Laila var ret sart, hvad angår lyde, så vi var spændte på nattens forløb, for jeg snorker....... Tre gange vækkede hun mig, fordi jeg snorkede. Det kunne hun vel vente med at fortælle mig, til jeg var vågen - jeg mener, så vigtig var oplysningen jo ikke - for mig.... Heh. ;-)) - vi fik dog hver især en del søvn - sådan da.

Ja, ellers har vi hygget os og er enige om, at det ikke er sidste gang nogen af os besøger Lübeck igen, for det er en dejlig by med de mange kulturelle indslag og lækre forretninger med drønsmart tøj - men næste gang jeg tager derned, vil jeg gerne have Carlo ved min side, for så er vi to "Palle(r) alene i verden".

Bortset fra køen på motorvejn gik hjemturen godt - det var nu lang tid at sidde i bilen hjem. Vi gjorde ophold i Sdr. Lÿgum for at få lidt sen frokost og for at få fyret de sidste Euro af.

Nu vil jeg slappe lidt af, inden Carlo og jeg kører op til Laila og hendes kæreste. De har inviteret os på aftensmad - men det bliver ikke sent, inden vi tager hjem igen - hjem til et "snorke-tilladt" område.

Jeg håber, at mine læsere har det godt og nyder det fantastiske "sommervejr".

Hyggehejsa fra en hjemmevendt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt snork kan ikke undgås. er publiceret 12/10-2005 17:50 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.