Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 5 dage siden
Efter min nattevandring faldt jeg i dyb søvn og drømte. Jeg gik i en stor skov, og havde en meget tung rygsæk hængende over den ene skulder, plus en plastiskpose i hånden. Jeg tror at indholdet var mapper og papir, men formålet med dem og skoven ved jeg ikke.
På et tidspunkt skulle jeg op af en meget stejl bakke, som virkelig krævede kræfter, da min bagage var tung. Et stykke oppe stod der en mand og han spurte - om jeg skulle derop, og pegede i retningen. Han strakte hånden ud for at hjælpe mig, og fortalte at han at han arbejdede der, så vi kunne følges !

Jeg ved ikke hvorfor drømmen spøger endnu. Måske er der en derude i vildnisset som vil som vil stå mig bi, som jeg endnu ikke har mødt ! Jeg må hellere komme over i skoven og lufte hunden ;-)

Jeg er faktisk ved at samle div. papir og notater, som jeg skal have med på gården i dag. Jeg tror at det bliver en meget lang dag !

Når jeg kommer hjem skal jeg ind til min far, og vi skal i fællesskab ordne regnskab til Taxa. Jeg vil lige være 100 % sikker i fremgangsmåden før jeg kaster mig ud i det alene. Han er meget opgivende og tungsindet, og tror ikke at der er noget hjælp at hente ! Jeg har bemærket at han har nævn min mor flere gange i de sidste dage. Ting som hun var god til at holde styr på, eller gjorde. Jeg tror at han har tænkt meget på det sidste !

Nu vil jeg tænke på at komme videre og gang !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underlig drøm er publiceret 11/10-2005 07:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.