Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
9 måneder, 1 dag siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
4 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Start?
Christian Ba...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
6 år siden
Efter min nattevandring faldt jeg i dyb søvn og drømte. Jeg gik i en stor skov, og havde en meget tung rygsæk hængende over den ene skulder, plus en plastiskpose i hånden. Jeg tror at indholdet var mapper og papir, men formålet med dem og skoven ved jeg ikke.
På et tidspunkt skulle jeg op af en meget stejl bakke, som virkelig krævede kræfter, da min bagage var tung. Et stykke oppe stod der en mand og han spurte - om jeg skulle derop, og pegede i retningen. Han strakte hånden ud for at hjælpe mig, og fortalte at han at han arbejdede der, så vi kunne følges !

Jeg ved ikke hvorfor drømmen spøger endnu. Måske er der en derude i vildnisset som vil som vil stå mig bi, som jeg endnu ikke har mødt ! Jeg må hellere komme over i skoven og lufte hunden ;-)

Jeg er faktisk ved at samle div. papir og notater, som jeg skal have med på gården i dag. Jeg tror at det bliver en meget lang dag !

Når jeg kommer hjem skal jeg ind til min far, og vi skal i fællesskab ordne regnskab til Taxa. Jeg vil lige være 100 % sikker i fremgangsmåden før jeg kaster mig ud i det alene. Han er meget opgivende og tungsindet, og tror ikke at der er noget hjælp at hente ! Jeg har bemærket at han har nævn min mor flere gange i de sidste dage. Ting som hun var god til at holde styr på, eller gjorde. Jeg tror at han har tænkt meget på det sidste !

Nu vil jeg tænke på at komme videre og gang !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underlig drøm er publiceret 11/10-2005 07:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.