Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Det var faktisk rimelig synd for ham, men enorm træls for mig !
Jeg blev sendt ud af byen for at hente nogle unge mennesker, som havde været til firmafest.Den ene fyr var så sanselig beruset, at han mere eller mindre måtte bæres ind i bilen. Men det er jo sket før ;-)
Efter kort tids køren bredte der sig en ubehagelig lugt af afføring i bilen. Godt nok var det uden for kommunegrænsen, men jeg var ikke i tvivl om, at de IKKE var bondemandens efterladenskaber. Samtidig begyndte pigerne at give udtryk for deres ubehag ved lugten, som jeg opdagede at de udmærket kendte årsagen til. Den sanselige beruset unge mand have skidt i bukserne !

Der var ikke andet at gøre end at bide tænderne sammen, og få turen overstået. Den unge mands tilstand gjorde, at det ville havde været fuldstændig uforsvarligt at nægte at køre ham hjem. Hm…Hvis det havde været fra en privat adr. og ikke som her, et forsamlingshus ude på ” Lars lorts mark, ” så havde situationen været en anden !

Efter turen kunne jeg konstatere, at sædet hvor ” skiderikken ” havde siddet var fugtig, og at en del af hans aroma blev hængende. Puu ha
De næste kommenterede lugten, og jeg kørte direkte hjem derefter. Fandt et dårlig køb fra tieren, af en friskluft spray – Engelsk lavendel ( fint skal det være ). Og kørte resten af natten med åbne vinduer når jeg var fri, og lige inden de næste kom ind – fik sprayflasken et par tryk ! Der kom ikke flere bemærkninger, men det var nok af høflighed i troen af, at jeg havde en dårlig smag for parfume ;-)

Det er netop sådan en situation, hvor sælgeren pga. fejlbestilling af stof i stedet for læder sæder, ikke får de kærligste tanker ! Ups det minder mig om at jeg skal have aflagt ham et besøg ! Han har lovet at stille nogle finansieringsforslag op, så kan han i samme åndedrag få lov til at hoste op med en rensning af sæderne ;-)

Jeg er bestemt ikke i tvivl om, at det ikke er fysisk og psykisk sundt, at skifte imellem dag og nat arbejde. Det er også kun indtil at der kommer en afklaring på situationen, at jeg vil køre sådan.
Min far har fået tid på Odense universitetshospital på Michelles fødselsdag den 7/11. Hvis han kan komme under sygetransport ordningen, så har jeg fået lovning på privatkørsel. Ellers tager jeg selvfølgelig fri for at køre ham derover.

Min søsters første forsøg på graviditet gik i vasken. Det er synd for hende og manden, men de har heldigvis stadig 2 forsøg. Jeg håber og beder til at det snart lykkes for dem !

Jeg skal have ordnet afregning, og derefter må jeg hellere være lidt fysisk aktiv. Det har været lidt hård ved ryggen at sidde så mange timer !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skiderik er publiceret 16/10-2005 15:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.