18 år siden

Helt fantastisk nyhed...

Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Okay, måske en anelse overdrevet...men har lige fået at vide at jeg har fri i morgen, og det er da fantastisk. Så det ville jeg lige dele med jer andre

Nu gælder det bare om at jeg får taget mig sammen, og bruger dagen konstruktivt.

Snakkkede i telefon med R efter skole i 2½time, om M's forældre. Det kører rigtig skidt hjemme hos dem. Det var dejligt at fortælle til en neutral - og jeg ved det aldrig kommer videre. Har dog nogle gange en lille dårlig samvittighed over at jeg drøfter så intime ting med hende, som jo ikke kun angår mig. Men M ved godt at jeg fortæller alt til hende, og det her er måske ikke så meget anderledes.
Hun er så god til at lytte og komme med råd, og M er ofte lidt sparsom med snakken, så jeg har brug for hende. Det er så rart at der er en til at lege psykolog for en, når man selv har leget psykolog for andre.

Ellers går jeg og rydder op, ved nemlige hvor meget det irriterer ham, og nu har jeg lige lidt overskud. Har også købt ind så han kan få det mad han har gået og snakket om et par dage. Håber han har energi til at hygge lidt når han kommer hjem, og ikke går helt i brædderne efter sit kursus. Men det er nu ellers helt forståeligt hvis han gør, han skal være der til kl.19.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt fantastisk nyhed... er publiceret 26/10-2005 17:21 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.