Ren tidsfordriv

folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Dagen i dag
Salomon
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Håb er lige så hult som f...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 28 dage siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
9 måneder, 5 dage siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Hmm har ikke noget spændende at sige, så er i advaret på forhånd. Skal bare have et kvarter til at gå, inden jeg drager afsted til badminton. Har lyst til at tage derom nu, men det er også bare for latterligt når der er en halv time til at jeg faktisk skal spile.
Besked fra lm... har ikke svaret ham endnu, fik den for næsten en time siden, men jeg venter lige lidt. Til efter badminton. Har brug for en time uden at tænke yderligere over en fyr...
For det har jeg gjort idag. Så dl inden jeg kom ind på skolen. Derude i regnen på vej ned på skolen... Kiggede ikke rigtigt på ham, men kunne se at han lige vente hovedet en smule, da mig og S kom gående forbi. Det er som om hans blik hviler på mig i et kort sekund før han skal videre. Og så inde på skolen mens mig og M sad og lavede matematik. Jeg kiggede ikke på ham, for læreren var lige ved at forklare os hvordan vi skulle bruge en formel til en opgave.
Matematik er en fantastisk ting. Savner dl, uden at savne ham. Drømmen om ham. Om at han om og om vil sige jeg elsker dig, om at jeg vil kunne se det i hans øjne, at han mente det. Hvor mange gange jeg ville bede ham om at holde op med at sige det. Om at vi ville vågne op sammen efter en fest, og bare ligge der i sengen.
Lå bare og i min seng kiggede op i loftet og fik total optur på. Telefonen har så åbentbart været på lydløs, for imens havde lm så skrevet. Ironisk nok, mens jeg ligger der og dræmmer lidt om dl.
Men ja. Det er dejligt at han har skrevet. Bare en af hans sædvanelige heii søde hvad laver du kyz, men det er fint nok, det fører jo til en samtale, han skriver jo for faen.
Jeg har tænkt på om det er en eller anden smatso der har lært ham at skrive på mobil... Det er en ret umandig måde han skriver på. "Oki" er lettere at trykke ind på telefonen end "okay" og "kyz" nemmere end "kys" men altså.... Igen som jeg har sagt før: jeg kan leve med det. Nemt

Men ja jeg vil sgu afsted... Godt noker der kun gået ti minutter, men jeg vil gerne afsted. Jeg har lyst til at spille for fulde hammer. Mærke alt i min krop dunke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ren tidsfordriv er publiceret 26/10-2005 18:44 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.