Han er så ufattelig sød

200
Jette Peters...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Jeg burde slet slet ikke gå igang med denne her dagbogstekst. Jeg burde lave mine lektier. Jeg har SÅ meget for og det er ikke bare lektier, det er afleveringer og fremlæggelser jeg skal have ordnet. Gider bare ikke. Er så forbandet skoletræt. Orker ikke at tænke mere- det kræver alt for meget. Eller jeg vil gerne tænke, jeg elsker at tænke, men ikke over om et tal skal debiteres i konto 12310 eller krediteres på et varelager. Det er bare for....

Vil tænke på kærligheden og så drømme mig afsted til det land der hedder 'stella og lm ligger tæt i sengen, snakker, kysser og holder om hinanden' jeg elsker det land. Drømmelandet. Der kunne jeg leve. Det er næsten skræmmende så meget jeg drømmer.
Skrev til lm igår da jeg var til 18års fødselsdag på fyn og godt fuld. Han lå bare hjemme, og skulle ikke i byen. Knægten laver ikke andet end at arbejde. For salle han må være rig... eller noget.
Men han var ENORMT SØD. Virkeligt virkeligt meget. han er så overdrevet dejlig.
Skrev at jeg gerne ville være hos ham, og han skrev ja at det kunne være dejligt, og jeg kunne jo bare komme. hmm lidt langt fra fyyn men så måtte jeg jo bare komme en anden dag. jo tak skat. sagde at jeg savnede ham, og han savnede også mig. han kaldte mig sød og dejlig.
Egentligt er han nok ikke sådan overdrevet meget mere sød end alle andre fyre, men han skriver bare tingene til mig når han er ædru, og det betyder alverden for mig... Virkleigt.
Det var dejligt at se dem fra min efterskole igår. Det var skønt at få lidt dårlig humor "ind i sig". De er sgu herlige de folk.
Det er underligt, hvis jeg ikke havde valgt lige den efterskole, lige det år, lige der, så havde jeg ikke lært de mennesker at kende. Jeg havde ikke lært alt det om livet.
Hvis jeg ikke havde valgt handelskolen, lige det år, lige den linie, lige i Ve, så havde jeg heller ikke kendt alle dem jeg nu har det så sjovt med derude nu... det er mærkeligt. Priser mig virkeligt lykkelig på de valg jeg har taget på den front.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han er så ufattelig sød er publiceret 30/10-2005 16:21 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.