Jeg..en ven?...

Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Kaos?
Per Z
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Jeg har snakket lidt med min favorit taske(svensk) nåååe ja, nu har hun jo set lyset..angret..og forbedret sig :) riiiiight...:)(hun er religiøs)

Faktisk har jeg snakket med hende så meget, at en sagde : "hun er forelsket idig", "du kan bare se hun kommer hen til dig hele tiden". en anden sagde for sjov at han havde set os kysse...(noget der ikke passer) endnu en spurgte mig..om det ikke var noget, at blive pap far til hendes lille barn. ( jeg tager det kun for det sjov det er )

Men sagen er den..at dengang hun ville score mig, lovede jeg hende mit venskab. for jeg ville ikke love hende mere..det næste man hører er om hendes graviditet. ( længere historie)

nå men alt dette viste jeg jo intet om dengang...nu er hun så tilbage..så var det hun sagde til mig, at der ikke var nogen der ville snakke med hende.

hvortil jeg siger, at hun altid kan komme til mig..så det er såmænd grunden til at vi snakker sammen. Min eneste interresse er at være den ven, som jeg lovede at jeg ville være.Hun sagde det samme til mig idag..at jeg var den eneste der ville snakke med hende..efter skandalen.

Men jeg vil ikke sige, at det hun gjorde var rigtig, men det har intet med mit venskab at gøre. alle har brug for en ven..

Ja ja...sådan noget gør jeg ikke igen. det må ikke ske for ofte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg..en ven?... er publiceret 16/05-2002 00:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.