18 år siden

Kl. er 03:06...

Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg faldt i søvn på min sofa i aftes indhyllet i den dyne, jeg omtalte i dagbogen i går, og jeg har faktisk sovet rigtig godt..!
Hi – dvs jeg vågnede midt i nat engang siddende op på sofaen med alt tøjet på (og jeg havde altså taget det af..). Jeg var meget søvnig og kæmpede for at holde øjnene åbne, tænkte at jeg skulle hente mig en kop kaffe, og idet jeg rejste mig, faldt mine øjne på uret i videoen – 03:06..??? Jeg fortsatte ud i køkkenet og konstaterede, at køkken-uret var nogenlunde det samme, så jeg måtte jo tro på det.
Det var ikke svært – jeg var meget hurtig til at få tøjet af igen og kravle ind i den varme dyne endnu engang, og der gik sikkert kun få sekunder, før jeg var tilbage i drømmeland. :O)

Nu til morgen vågnede jeg før, vækkeuret sagde noget, og før Peter ringede til mig – jeg følte mig rimelig frisk og udhvilet, så det var godt..! Jeg tror også humøret er bedre i dag….

Jeg har besluttet mig til at holde fri over middag i dag, for så kan jeg nå at handle ind, før jeg kører til min zoneterapiveninde i Fredericia. I morgen vil jeg så nok gøre det samme, for så kan jeg komme hjem i god tid og nå at svinge støvsugeren m.m. inden min fyldepenneveninde ankommer til før-træf. Måske ender det så alligevel med, at jeg får styr på det hele – incl. mit eget humør..!

I dag kommer Peter også, og det hjælper jo også lidt på det hele. Han er sikkert kommet og har styr på aftensmaden m.m. inden jeg kommer hjem fra Fredericia i aften – det glæder jeg mig altså til..!

Så mangler jeg kun at få løst lektieopgaven..! Ja, det må jo vise sig, hvad der sker – enten må jeg jo tage mig sammen, eller finde ud af at melde fra til det.., opgaven altså, bestemt IKKE træffet..!

Se nu har jeg skrevet så længe her, at kaffen er løbet gennem maskinen, og opgaverne på mit skrivebord begynder at råbe efter mig, så jeg må vist hellere se at komme i gang med dagen for alvor..!

Lige nu glæder jeg mig til træffet og til at se mange af jer derude igen..!!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kl. er 03:06... er publiceret 10/11-2005 07:32 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.