savføre
Peter
10 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hej dagbog, i denne uge har vi psyguge på jelling, hvor vi sidder til foredrag om psygologi, og hvordan det er at have en lidelse ( kort fortalt)

jeg kan ikke lade være med at grine lidt, når jeg sidder med papirene. Der står beskrevet noget af de tilgange man har til det, - kunne forestille de samme spørgsmål til mig dengang for et stykke tid siden..da jeg var mere deprimeret..for man gik faktisk ud fra at man så ikke havde nogen selvtillid, og det har jeg, og havde jeg. Jeg tænkte ikke på at dø fordi jeg ikke kunne li mig selv, men fordi jeg ikke ville leve alene. Idag har jeg det jo mere sådan, at når man nu ikke kunne finde den kærlighed jeg fortjener..så må jeg jo gøre noget andet..og tro mig, jeg hygger mig meget med det i min fritid..*G*

nå jeg skal ind et sted og se om jeg har fået brev, - jeg er begyndt at skrive sammen med en igen...tja, jeg ved ikke...jeg er god til at få venner, og jeg er god til at fjerne dem igen...for egntlig har jeg jo ikke noget at bruge dem til..igen :) jeg har en kanon selvtillid, dont need anybody :) i am good :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Psyg uge er publiceret 17/11-2005 15:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.