18 år siden

AV min arm..!

Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ja, AV min arm..!

Det her er bare sådan en dag, hvor jeg har meldt mig lidt ud af det hele – jeg har sovet som en sten i to timer på sofaen, efter at ha’ meldt afbud til den klient, jeg skulle ha’ haft i aften..!

Jeg bøvler med min venstre arm, og lige nu er det så slemt, at jeg næsten ikke kan løfte den op til tastaturet, men bare må lade den hvile på bordet her foran mig. Jeg har lidt slidgigt i nakken, og det har drillet mig de sidste dage, og jeg er helt sikker på, at min dumme arm er en udløber af det.
Når der er noget, der gør ondt hele tiden, bliver man træt og orker ikke så meget, så derfor valgte jeg at melde mig ud af ”verden” i dag, og bare flade ud.
Det går sikkert over igen inden længe, og så vil jeg være så god som ny :O)

Det er nu ikke hele ”verden” jeg har meldt mig ud af – nej, min Fyldepenneverden kunne jeg ikke drømme om at slippe… Tænk, det er næsten jul nu, og vi er igen samlet på Kongsgården i en juledebat, der tegner til at blive lige så lang og sjov, som den vi lavede sidste år. Jeg synes simpelthen det er fantastisk, og jeg nyder at være med i den sommetider ret hæsblæsende føljeton – tænk, at man bare sådan kan gi’ sig selv fuldstændig fri og gøre/sige/skrive præcis, hvad man har lyst til. Det er tilladt at udfolde sig på alle planer og med alle følelser – tak alle I mednisser deroppe på Kongsgården for endnu en dejlig (og slet ikke færdig) oplevelse i julens tegn :O)

Jeg vil smutte tilbage til min Fyldepenneverden, mit julenummer af Familiejournalen og min kaffekop..! Det er vist her, jeg trives allerbedst i aften..!

Kærlige juletanker
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget AV min arm..! er publiceret 30/11-2005 19:32 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.