18 år siden

kvinde i mandekrop 2

Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Har lige skrevet dagbogen "kvinde i mandekrop"

Mine tanker blev egentlig følt i aftes efter jeg var sammen med B min gamle nabo, en ældre meget hjælpsom mand, (en gang jeg kom hjem fra mit job stod han og malede udhænget på mit hus, fordi jeg ikke fik det gjort)

I aftes kom B hen til mig snakkede om vores fælles bekendte Løbepigen, en pige jeg mødte når jeg gik tur med min hund, vi faldt i snak åå det var i forandringen i mit liv der hvor jeg fik mine tanker om mit liv. flyttet fra utilfreds med mit liv som andre skulle forandre for jeg kunne blive lykkelig, til jeg blev tilfreds med mit liv åå selv havde ansvaret.

B fortalte om hvordan jeg dengang efter alle disse snakke havde forslået løbepigen at vi tog i skoven,Naboen B fortalte mig løbepigen blev bange for mig, jeg havde jo 3 børn åå boede i et hus med et lidt problematisk parforhold.

Hun ville jo gerne løbe en tur i naturen, ååå mig og Pongo ville gerne se være snuse. åå så tror jeg vi begge nødt vores dybe snakke.

Hvad var det egentlig der kunne ske ved en sådan skovtur når vi begge havde tid, jeg gik arbejdsløs, mine børn i skole, ååå min dengang kaldte kæreste på job.

Men alt er OK jeg har nydt frugten af mig og Løbepigens snakke der i mit livs forandring til det bedre ååå kan kun takke for hun var lige der.

ÅÅ så glæder jeg mig til jeg bliver en gammel mand så jeg måske kan snakke med kvinder uden at blive opfattet som et sexhungrende opjekt))

Stadig ventende er jeg gammel nok nu))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kvinde i mandekrop 2 er publiceret 02/12-2005 13:10 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.