18 år siden

Tager lige en fridag

ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Har brug for at få styr på enderne, og være alene. Af og til savner jeg golfsæsonen, hvor jeg kan være alene med mine tanker, og gøremål. Det er ikke fordi at jeg ikke værdsætter Claus´s selskab, for det gør jeg i allerhøjeste grad. Men det er nu rart engang imellem ikke at skulle reflektere på spørgsmål, eller føle dårlig samvittighed over manglende social arrangement.

Jeg har siddet og skrevet ansøgning til Trafikstyrelsen, og har sendt den videre til gennemlæsning ved min fætter. Han har lovet at rette evt. uheldig formulering, og tegnsætning. ;-)
Jeg håber at der kommer en hurtig, og positiv afgørelse, så vi kan komme videre. Det er en belastning både for mig far og jeg ikke at vide hvad fremtiden bringer. Hvis det bliver et afslag, så kører jeg vognen videre som hidtil indtil der bliver opslået nye bevillinger, og søger så der. Hvis og når jeg får en bevilling, smider min far sin til den tid. Men der er ingen garanti for at det bliver første, anden eller tredje gang jeg søger på normal vis, at den går igennem. Det afhænger hvem jeg er oppe imod.

Michelle nåede ikke andet end 20 km uden for byen, da bilen de flyttede i gik i stykker. Jeg har drillet hende med – at det er nok ikke meningen at hun skal flytte til Århus. ;-) Hendes far skal måske låne ” vores ” bil i dag, og vil leje en trailer til at flytte i.
Jeg er meget spændt på hvordan det vil gå hende der oppe, men på den anden side, så er der jo ikke længere end hun altid kan komme hjem igen.

Måske skulle jeg begynde finde nisserne frem, i håb om at kunne fornemme julen uden et stumt h. Jeg har utrolig svær ved at se mig igennem juleforberedelser og gave køb. Claus har inviteret den pukkelryggede til julefrokost anden juledag, og det er bestemt ikke det som står øverst på min selskabelighedsliste i år. Men det har stor betydning for ham, og familien er glade for initiativet !

Må hellere få lettet måsen, så jeg ikke ender med at få post adr. i Bredballe ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tager lige en fridag er publiceret 05/12-2005 12:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.