18 år siden

Hen over hovedet på mig

Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Julehygge, indkøb og stress – hvad er det !

Normalt er jeg ved at gå op i limningen på denne tid af året Men i år lader jeg det hele passere, samtidig med, at jeg ser uforstående rundt på hvordan folk ( som jeg tidl. ) stresser af sted for at nå det hele. Herre Gud der er stadig 13 dage til jul !

Min tandlæge, eller rettere sekretæren ringede til mig i fredags. Hun ville høre om jeg ville havde en tid før jul, da jeg jo havde en hængeparti. Jeg svarede pænt nej tak, og prøvede at forklare hende, at lige nu var der ting som var vigtigere end mit liv, end mine tænder. Hun blev reagerede fornærmet, og spurte - om jeg ville slettes i deres kartotek, eller om selv henvende mig. Jeg sagde, at jeg nok skulle henvende mig i det nye år, eller ” ironisk ” når jeg fik ondt. ;-)
Den fangede hun sket ikke, og begyndte at forklare om konsekvenser af manglende ” tilsyn, ” og jeg skal komme efter dig ! Jeg kom til at smile lidt ved tanken om den tv-reklame, hvor tandlægen ringer til en mand, og han har 117 undskyldninger for at udskyde det.

Jeg skal havde lavet et indgreb i undermunden, og en delprotese i overmunden. Men jeg kan simpelthen ikke finde plads i min overskuds register, til evt. gener og smerter lige nu. Det samme gælder den vægtøgning jeg har haft, i takt med at jeg psykisk har fået det bedre. Det er noget som jeg ikke prioritere som - det vigtigste. Det er selvfølgelig træls, men ikke altafgørende.

Havde en rigtig dum aften/nat i går, og havde mest lyst til at – skide det hele et stykke. Men jeg holdt ud og ved, og var også heldig til sidst og fik en slutspurt. Jeg har en ” ide ” om et økonomisk minimum mål for min indkørsel, også selv om jeg ikke er herre over hvor i verden jeg ender. Det kan nogen gange godt være en belastning, at de skide tal er altafgørende for om jeg har haft en god dag. Men sådan er det, og det har jeg selv valgt !

Jeg har hentet julebillederne af Michelle og André. De er rigtig gode, og jeg kan med ærgrelse kun sametygge med min engelske svigerfar, da han kommenterede et billede af Michelle fra deres bryllup, hvor hun var ” normal ” klædt.
- Er hun klar over hvor en køn pige hun er, og hvor meget hendes udsendende/tøjstil ødelægger hende...Nej det er hun bestemt ikke, og det er både godt og ondt !

Har fået lavet regnskab og afregning til i morgen, og kan lige nå at støvsuge bilen inden nyhederne.

Så pøj pøj for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hen over hovedet på mig er publiceret 11/12-2005 18:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.