VAMPYR-MISHANDLING !

Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
De sidste to dag har jeg bare været udsat for vampyr-mishandling i den grad. For ca. en måned siden var jeg ved lægen med en blodprøve og hun sagde, at nogle af tallene var lidt for høje. Derfor ville hun gerne have en ny blodprøve nu, så hun kunne se om "de skæve tal" havde rettet sig eller om de var de samme.

Så jeg var ved lægen i går, for at sygeplejersken der kunne tage blodprøven. Men hun kunne ikke stikke i mig. Hun prøvede tre gange uden held og foreslog så, at jeg tog på sygehusets centrallaberatorie.

Der har jeg så været i dag. Den laborant - blodsuger der skulle stikke mig, var ikke meget bedre. Første gang hun stak, kom der ingenting. Anden gang, prøvede hun flere gange - vrikkede nålen frem og tilbage under huden for at finde en blodåre. Og jeg sad bare der og tænkte "Øh hallo, dame. Det gør altså faktisk ret ondt det der". Men jeg sagde ingenting. Tilsidst lykkeds det hende at finde en åre der ville give lidt blod. Heldigvis var det kun to glas der skulle fyldes. Så på med vat og plaster og så var det overstået.

Jeg ved godt at jeg er ekstrem svær at stikke i, men alligevel. At vride nålen frem og tilbage på den måde... Jeg kan allerede se nu, at stedet på min arm er lidt hævet, og det er rødligt og blålilla. Jeg får uden tvivl et stort mærke. Av. Det er vampyr-mishandling.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget VAMPYR-MISHANDLING ! er publiceret 14/12-2005 10:08 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.