18 år siden

Find:Dét liv,dit liv har brug for.

Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Vi har allesammen en god og en dårlig side af hvores liv,men jeg kalder det,en Ondelig og en Værdslig side.Hvis den Ondelige side hele tiden vinder over den værdslige side,ja så er der det liv man gerne vil leve.Vi kan tage mit eks.jeg har skrevet mange værdslige ting,men det bliver altid slettet igen,men alt det Ondelige som jeg har skrevet bliver aldrig slettet.Hvorfor er det sådan?

Fordi mit hjerte og min vilje,ja hele mit liv,søge efter det Ondelige.Selvfølgelig kan jeg tvinge mig til at forlade det Ondelige,men dette ville ødelægge mit liv,og jeg ville altid længes tilbage til det Ondelige igen,hvis du forstå hvad jeg menner?

Vi skal søge det som hvort hjerte har brug for,du kan se det på dit eget liv,for hvis du lever i harmoni med dit liv,jammen så har du fundet det som gør dig lykkelig og tilfreds,men derimod,hvis dit liv er ved at blive ødelagt,jammen så er det fordi du ikke har fundet,dét liv som dit liv har brug for.Prøv at lytte til dit hjerte når du har det dårligt,for hjertet viser dig,vilket liv du egentlig søge at finde.

Gå ikke imod dit hjerte,for der er ingen mening med at livet gå til spilde for ingenting,lev og du kan gøre en forskel med dit liv.Lev Vel.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Find:Dét liv,dit liv har brug for. er publiceret 23/12-2005 10:53 af marcmore.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.