16 år siden

Jule tam tam

Plan B
Dus
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
3 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Juleferie føler mig meget mættet af oplevelser efter de sidste dages julerier. føller mig også helt overdænget med julegaver meget mere end jeg personligt er vandt til.

Mig og mine søskende stoppede jo med at give hinanden gaver for flere år siden, da vores børn niecer og nevøer dukkede op i stort tal, ååå brugte energien på gaver til børnene frem for til hinanden.

Gennem årene har vi så gjort gavekøbene lettere så jeg selv køber gaverne til mine børn fra mine søskende ååå familie og ligeså køber mine søskende gaver til mine niecer og nevøer fra mig. ja så mangler vi søskende mellem bare at få delt det økonomiske ååå ja vi har jo aftalt hvad vi giver for, ååå måske har disse aftaler holdt julegave bugettet nede på et niavou så alle kan være med.

De sidste 2 år har jeg jo så været med i juleriet ved min kærestes 5 døtre som har hver deres kæreste ååå ja indtil nu 2 børnebørn. de køber alle gaver til hinanden ååå til mig såå jeg overvældes i en gaveregn der er helt vildt.

Et sted skal de selvfølgelig fortsætte deres gavesystem så længe det er det rigtige for dem, men inde i mig tænker jeg hvor længe de kan fastholde systemet at det bryder sammen pga flokken af børnbørn bliver for stor og uoverskuelig.

Min juleaften holdt jeg sammen med min eks og mine børn en aften som jeg synes fungerede fint nok melllem mig og eks, eneste minus ved aftenen var min mellemste datter trods hun fik en mobiltlf i konfirmationsgave i april forventede at hun skulle have en ny til jul ååå blev skuffet, hun havde sat større forventninger til mig end jeg kunne indfri. så sidst på aftenen gik hun for sig selv med hendes skuffelse.

Ja så er det jo at jeg sidder her næsten med dårlig samvitighed over at min kæreste valgte at købe en mobiltlf til mig i julegave trods det at min Nokia 3210 fra 1999 virkede endnu med lidt tape hist og her. Ved jo egentlig godt at jeg skal give slip.

Men i bund og grund har jeg bare svært med min dattes skuffelse. selv om jeg godt ved at i mit hoved var hendes forventninger bare for store, næste gang vil jeg pille hendes forventninger ned inden gavetid hvis de er uden for mit gavebuget.

Jeg glæder mig meget til 4. juledag hvor jeg skal til juletam tam ved min mor, hun samler os børn svigerbørn ååå de 10 børnebørn hmmm mon nogen af børnebørnene har kærester med i år??

Kan i alle have en forsat god jul.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jule tam tam er publiceret 27/12-2005 00:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.