Desværre.....
Halina Abram...
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
7 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg har regnet den samlede antal kørte km ud for december mdr. Puha så kan jeg bedre forstå, at jeg føler mig lettere UDKØRT… Ha Ha… Jeg har dog ikke lyst til at regne ud hvor mange adr. og for den sags skyld – hvor mange ansigter jeg har set. Indimellem har der været et par stykker jeg gerne ville have undværet, men sådan er det jo i Nov. - Dec. Jeg er glad for at det er overstået nu.

Nytårsaften/nat gik fuldstændig i fisk. Tror aldrig, at jeg har haft sådan en dårlig nytårsvagt som den. Kværulerende og bøvlede mennesker, ingen penge, og forgæves ture. Oveni var der tåget og senere islag. Kl. 05.30 opgav jeg og tog hjem.

Energien er ikke så stor i disse dage, men der er vel okay. Det mest absurte i denne tid er, at jeg kører ikke for min egen skyld, men for min fars. Det er dyrt at have sådan en bil på gaden, men så sandelig også dyrt at have den til at stå stille.

Mandag sov vi for længe ( kl. 05.15 ) Claus var i tøjet og ude af døren inden jeg nåede at fatte ret meget. Kom til at ” hænge ud ” ved computeren, og besluttede mig for en fridag. Jeg ordnede vasketøjet, gjorde rent, støvsugede og vaskede gulv, og nød faktisk at jeg var alene hjemme.

Jeg skal til Odense med min far d 16/1 og for at det ikke skal være løgn, så har jeg ( pålagt ) nattevagt imellem d 15 og 16/1. Det bliver en lang dag !

André er startet i praktik på et mekanikerværksted i mandags. Gården har åbenbart ikke tænkt sig at informere mig omkring dette, og jeg har måtte høre det fra hans far. Jeg tror at jeg skal have en snak med dem omkring kommunikation og information. Men ærlig talt – så magter jeg ikke de store konfrontationer lige nu. Der er så meget andet som fylder !
Det er både synd og skam at vi føler, at samarbejdet omkring André er kørt af sporet og vent 180 grader. Specielt da vi tidl. var så glade for stedet, og ikke forstår grundlaget for den ændring der har været !

Jeg vil til at være aktiv. Er lidt mat i sokkeholderne, og fryser…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt år ! er publiceret 04/01-2006 17:18 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.