18 år siden

Tilfredsstiller MIG

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Nej hvor dejligt min kæreste har det godt trods hun stadig må døjes med mig)) Jeg var helt utrolig aktiv i går fik grundmalet mine vindues lister nu det endelig er tøvejr sat et par lister op på badeværelset ååå besøgt en fyldepenne ven på vej ned gennem Jylland mod kæreste.

Nu sidder jeg så i min kærestes stue i fuldkommen ro med mig selv en anden fyldepenner har skrevet til mig at at Dott pigen der med ord forandrede mit liv har lagt alle hendes kloge ord ind på hendes nye hjemmeside skønt igen at have adgang til de ord der betød så meget i mit liv tekster som mig og min kæreste har skrevet sammen om her på pennen mens vi var venner troede vi skule forandre hinandens liv ja i hvert fald uden tanker for at blive par.

Netop det at vi skrev så dybt sammen uden tanker om at blive par gjorde at vi kom til at se meget dybt ind i hinanden dengang.

Kan i have det godt derude mærker en svag uro i mig der siger ”kom i gang” så jeg vil tage den frm lytte til den være praktisk såååå jeg vil opfylde mine behov tilfredsstiller MIG))

Kan i have det rigtig godt derude.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilfredsstiller MIG er publiceret 13/01-2006 11:33 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.