18 år siden

Tilbage til verden for 2. gang.

julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
I går kom jeg endelig hjem, efter at have været på farten siden lørdag morgen.

Jeg tog til fyn for at fejre min søster, og selvom det tog lang tid at komme til hovedbanen, gik rejsen planmæssigt resten af vejen.

Det var herligt at komme hjem, selvom det ikke er længe siden. Min søster blev lige så glad for gaverne som jeg havde troet; nogle trusser i fede farver og mønster, og en kasket fra Nørgaard. Så det kunne ikke være bedre. Tiden fløj hurtigt, og mandag tog jeg afsted mod Aarhus, for at besøge MY. Jeg vidste, at der ville gå lang tid før jeg igen havde lige så god tid, som nu. Tirsdag besøgte jeg kort Th og Ke, som lige var flyttet i lejlighed, også godt at se dem. Omkring middag tog jeg igen toget, og stod af da jeg nåede til Ringsted, for at besøge R. Hvor vi snakkede næsten lige så længe som vi plejer, gik for sent i seng, og var vildt smadrede dagen efter. Hun satte mig af på stationen inden hun kørte i skole. Og klokken 10.30, var jeg hjemme.

M havde ryddet op og gjort alt rent, og det var bare dejligt at komme hjem til. Der gik nogle timer inden han kom jem fra skole, så jeg handlede ind. Der var ingenting i køleskabet, udover en halv røget medister, føj, men det kan han lide. Jeg ville have bagt pølsehorn inden, men han nåede at komme hjem, så overraskelse var det ikke, men aftensmad blev det til. Vi hyggede og faldt lidt i søvn, vågnede og gik i seng.

Han skal fremlægge lige om lidt, og jeg glæder mig til at høre hvordan det er gået. Jeg var ved lægen i morges, som sagde at jeg bare skulle fortsætte med de samme piller. Og handlede igen, på vej hjem. Jeg fandt et nyt supermarked i nærheden, men sjovt nok endnu en fakta.

Og nu har jeg hentet dynen ind på sofaen, hvor jeg sidder og skriver, mens solen skinner udenfor, og sneen drysser ned fra tagene.
Det er dejligt at være hjemme.

I morgen får jeg besøg af S og D, og lige om lidt skal jeg prøve at finde på hvad jeg skal kokkerere i den anledning.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage til verden for 2. gang. er publiceret 26/01-2006 12:49 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.