18 år siden

Så er jeg her igen

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
I tirsdags var jeg på Århus univertshospital og blive undersøgt for Ehlers Danlos, og jeg har det heldigvis ikke, hurra. Det ville betyde, at jeg skulle passe på med narkose, og hjerte og lunger ville der også være noget i vejen med. Det var rart at få konstateret. Jeg fik det undersøgt, fordi reumatologen havde antydet, at jeg muligvis havde det.
Men jeg synes også,jeg har rigeligt i forvejen. Men det lærer jeg at leve med. Det skal jeg altså!!
I sidste uge var jeg ellers bare sneet inde. Vi bor op ad en markvej, og den kunne jeg altså ikke komme igennem for sne. Nede på asfaltvejen var der ryddet, så det var lidt træls.
Jeg synes, det er skønt at bo herude på landet, men kunne godt mærke på mit humør, at jeg ikke kunne komme nogle steder. Nu er det da heldigvis fremkommeligt igen. Så det har jeg udnyttet. I mandags var jeg i Kolding og købe fødselsdagsgave til Pernille, hun bliver 19 år på torsdag. Vi tager op og besøger hende på skolen i Thyholm på lørdag sammen med hendes bror og hans kæreste. Både hun og vi glæder os.
I går besøgte jeg en veninde nede i byen og i morgen tager jeg hjem til Nyborg og besøger min gamle mor på 96 år. Det har jeg ikke kunnet længe p.gr.a. vejret. Og det har jeg dårlig samvittighed over. Hun ligger hele dagen i sengen og skal løftes med lift, når hun skal på toilettet. Hun bliver madet, og hun er svær at forstå,når hun siger noget. Det er så svært som pårørende at se på. DA jeg selv var i hjemmeplejen, gjorde det mig ikke noget, men det er noget andet når det er ens egen mor.
Mor havde forleden bedt hendes daglige hjælp om at få læge, for han skulle hjælpe hende med at dø!!! Jeg kan godt forstå hende , men det gjorde ondt at høre det.
Jeg ville så gerne være der for hende, men det er svært når man bor så langt væk. Heldigvis kommer mine søskende flere gange om ugen.

Min støvsuger er gået i stykker, men så fik jeg til gengæld skrevet lidt her på dagbogen. Nu vil jeg gå ud og lave pastasalat, som vi skal have med op på skolen til Pernille på lørdag.

Jeg ønsker en god dag til alle.

Hilsen Ida(210650)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er jeg her igen er publiceret 26/01-2006 11:11 af 210650.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.