18 år siden

Flere bøger!!!

13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 3 dage siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Ja, så fik vi Pernilles fødselsdag godt overstået. Det var i torsdags, og jeg hentede hende på Fredericia Banegård i onsdags.
Hendes bror og hans kæreste kom onsdag eftermiddag og blev om natten, så kunne de være med til at fejre Pernille hele dagen. Vi hyggede os og havde en god dag. Men det værste er, at jeg bare ikke kan holde til det. Jeg hávde så ondt i lænd og mine ben brændte og gjorde ondt om aftenen.
Nå, men sådan er det jo og det varer et par dage at komme over det. Det er da bare for dårligt, føler jeg, at jeg ikke en gang kan klare at have to gæster uden jeg får smerter. Bare der er en lille smule ekstra, bliver smerterne værre.
I går fredag fik jeg støvsuget, det trængte det til efter onsdagen. Pernilles bror og kæreste har to hunde, det er Vaks`s (vores hund) far og mor, og de fælder altså bare.
Om eftermiddagen var Pernille og jeg på biblioteket.
I dag har jeg det så heldigvis lidt bedre, så Pernille og jeg kørte ud i Storcentret i Kolding. Hun havde fået et gavekort af sin bror til B & O, så det skulle bruges.
Og igen var der kasser med bøger ved indgangen. 5 bøger for 25 kr. Det kan jeg altså ikke gå forbi. Så jeg købte igen. Jeg købte:\"En Christianshavner dreng fortæller\" af Knud Thomsen - \"Barndom\" af Bill Cosby - Bille August fortæller om sit liv og sine film - \"Skifting\" af Charlotte Weitze - \"Imod fremtids fjerne mål\" af Arne Herløv Petersen

Jeg tror, det er 4. gang, jeg har købt bøger på den måde. Så inden for kort tid har jeg altså købt 20 bøger!! Så nu har jeg da noget aat læse!!!

Så fik jeg også købt levertran! Det var en rigtig god veninde her på fyldepennen, der anbefalede det. Det skulle være godt for ryg-og ledsmerter, da det går ind og smører leddene. Så nu vil jeg prøve, selv om det smager hæsligt, men det er jo lige meget, hvis det hjælper.

I aften har jeg nem mad, vi skal bare have suppe med boller.
Jeg skal jo se håndbold klokken 17, det er rigtig spændende, om de kan slå Spanien, jeg håber det meget. Jeg synes, de har klaret det flot indtil nu.

I morgen skal Pernille tilbage til skolen igen, men kommer allerede igen fredag, så har hun vinterferie.

Det er spændende, om der kommer mere sne, som de har lovet, nu er markerne ellers blevet grønne igen, jeg synes også, vi har haft rigeligt med sne i år.

Hav en god dag derude.
Hilsen Ida(210650)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere bøger!!! er publiceret 04/02-2006 15:36 af 210650.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.