15 år siden

Røvfødselsdag.

Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
7 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Det startede så godt, og så endte det bare så skidt.

Pga, arbejde og besøg i Ringsted blev det sent inden vi sov, og det var svært at komme op søndag. Vi fik ordnet alt mad og oprydning inden m's familie dukkede op ved 10-tiden. Han fik penge af sin mor og far, søster og svoger, mormor og morfar. Så der var faktisk kun gaver fra min familie og jeg. Til gengæld blev han utrolig glad for dem. Specielt dem fra mine forældre, så det var stor fryd.

Efter vi havde spist, tog vi ud og så ham spille håndbold. Og de vandt så det kunne ikke være bedre. Mindre end to minutter fra der var fløjtet af, var de taget af sted igen. Hold kæft de er fuld af mærkelige undskyldninger. Det er ikke tiden, jeg kan sagtens acceptere at de har ting de skal nå, men det er måden de gør det på...det giver mig røde knopper.

Efter de kørte, slappede vi lidt af, siden vi begge var trætte. Da jeg skulle lave kyllingsteg, opdagede jeg at den var to dage for gammel. Havde spurgt M om den kunne holde sig, det mente han. Men havde åbenbart ikke kigget efter. Så den var lige til at smide ud. Det gjorde både ham og mig selv i dårligt humør.

Vi blev enige om at bestille noget indisk mad. Han bestilte det på nettet, tog ned for at hente det, men bestillingen var ikke gået i gennem. Han blev i endnu dårligere humør, og tog derfra uden noget.
Og hvor fedt er det med rugbrødsmadder på sin fødselsdag.

Han var meget dårlig til at fortælle, at det ikke var mig han var sur på, så jeg gik rundt og var ked af det hele aftenen, mens hans sad stum inde ved computeren og lavede opgave.

Selvom det var hans fødselsdag, og jeg egentlig ikke kunne tillade mig det, blev jeg til sidst rigtig sur på ham.

Jeg havde lagt meget energi i at give ham en god fødselsdag, og det ødelagde han på et splitsekund med sit surmuleri, og det sys jeg fandme var for dårligt.
Ved heller ikke hvorfor det påvirkede mig så meget, men blev virkelig rigtig ked af det. Selvom han sagde senere, at han ikke var sur på mig, men sig selv, og at dagen havde været god indtil da. Det blev bare totalt overskygget. Følte mig utilstrækkelig - og det er nok den værste følelse jeg kender.

For lidt siden ringede en mand, jeg slet ikke kunne forstå, og sagde at jeg havde bestilt en rejse til Malaga. Indtil jeg senere fandt ud af at det var M, han talte om. Så kan han jo egentlig ikke forvente jeg ved hvad han snakker om, når det ikke er mit navn han har stående på papiret. Så nu er jeg spændt på om han har bestilt en rejse i påskeferien. Han spurgte nemlig om jeg skulle noget, og det sagde jeg nej til.
Sød overraskelse selvfølgelig, men håber alligevel at det er til sommerferien hvis noget, for føler ikke jeg kan undvære den uge i forhold til eksamen umiddelbart efter. Vi tænker meget forskelligt på det punkt. Jeg kan ikke holde fri, når sådan noget venter snarligt forude.

Han ringer snart igen, så lader jeg M tage den, og ser om han siger noget.

Fik forresten 9/10 i opgaven i dag. Endelig havde hun tid til at snakke med os. Det var rart at få at vide, og jeg er glad for resultatet.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Røvfødselsdag. er publiceret 27/02-2006 16:41 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.