18 år siden

Røvfødselsdag.

En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 26 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Det startede så godt, og så endte det bare så skidt.

Pga, arbejde og besøg i Ringsted blev det sent inden vi sov, og det var svært at komme op søndag. Vi fik ordnet alt mad og oprydning inden m's familie dukkede op ved 10-tiden. Han fik penge af sin mor og far, søster og svoger, mormor og morfar. Så der var faktisk kun gaver fra min familie og jeg. Til gengæld blev han utrolig glad for dem. Specielt dem fra mine forældre, så det var stor fryd.

Efter vi havde spist, tog vi ud og så ham spille håndbold. Og de vandt så det kunne ikke være bedre. Mindre end to minutter fra der var fløjtet af, var de taget af sted igen. Hold kæft de er fuld af mærkelige undskyldninger. Det er ikke tiden, jeg kan sagtens acceptere at de har ting de skal nå, men det er måden de gør det på...det giver mig røde knopper.

Efter de kørte, slappede vi lidt af, siden vi begge var trætte. Da jeg skulle lave kyllingsteg, opdagede jeg at den var to dage for gammel. Havde spurgt M om den kunne holde sig, det mente han. Men havde åbenbart ikke kigget efter. Så den var lige til at smide ud. Det gjorde både ham og mig selv i dårligt humør.

Vi blev enige om at bestille noget indisk mad. Han bestilte det på nettet, tog ned for at hente det, men bestillingen var ikke gået i gennem. Han blev i endnu dårligere humør, og tog derfra uden noget.
Og hvor fedt er det med rugbrødsmadder på sin fødselsdag.

Han var meget dårlig til at fortælle, at det ikke var mig han var sur på, så jeg gik rundt og var ked af det hele aftenen, mens hans sad stum inde ved computeren og lavede opgave.

Selvom det var hans fødselsdag, og jeg egentlig ikke kunne tillade mig det, blev jeg til sidst rigtig sur på ham.

Jeg havde lagt meget energi i at give ham en god fødselsdag, og det ødelagde han på et splitsekund med sit surmuleri, og det sys jeg fandme var for dårligt.
Ved heller ikke hvorfor det påvirkede mig så meget, men blev virkelig rigtig ked af det. Selvom han sagde senere, at han ikke var sur på mig, men sig selv, og at dagen havde været god indtil da. Det blev bare totalt overskygget. Følte mig utilstrækkelig - og det er nok den værste følelse jeg kender.

For lidt siden ringede en mand, jeg slet ikke kunne forstå, og sagde at jeg havde bestilt en rejse til Malaga. Indtil jeg senere fandt ud af at det var M, han talte om. Så kan han jo egentlig ikke forvente jeg ved hvad han snakker om, når det ikke er mit navn han har stående på papiret. Så nu er jeg spændt på om han har bestilt en rejse i påskeferien. Han spurgte nemlig om jeg skulle noget, og det sagde jeg nej til.
Sød overraskelse selvfølgelig, men håber alligevel at det er til sommerferien hvis noget, for føler ikke jeg kan undvære den uge i forhold til eksamen umiddelbart efter. Vi tænker meget forskelligt på det punkt. Jeg kan ikke holde fri, når sådan noget venter snarligt forude.

Han ringer snart igen, så lader jeg M tage den, og ser om han siger noget.

Fik forresten 9/10 i opgaven i dag. Endelig havde hun tid til at snakke med os. Det var rart at få at vide, og jeg er glad for resultatet.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Røvfødselsdag. er publiceret 27/02-2006 16:41 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.