Jeg FATTER IKKE KVINDER!!!!

Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 3 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg Fatter bare ikke kvinder (ja undskyld jeg generalisere) men Jeg gider ikke tage højde for den lille forskel altid :)

Først møder man kvinder som skriver i deres profiler..rundt om på nettet..at de mener at mænd kun tænker på sex :) fair nok :) det er da en mening...men hvorfor er det så lige at DE altid kigger på MIG først...Jeg kigger nemlig aldrig på pigernes profiler, de interesere mig ikke.(get the point)For hvis de mener at mænd kun tænker på sex,.jammen hvorfor så se på mænd..hvorfor skrive til dem..De var jo ikke ude på venskab..??? efter sådan en piges mening...Jeeesus..

Også kommer jeg tilbage til påstanden om, at mænd kun tænker på sex...Never have i head so much bullshit,..with so few words.

Jeg tænker på kærlighed, det at finde sig en livsledsager,..at følges at gennem livet.at opleve ting sammen med...Sex er kun en del af det...Ikke det hele..!!!!!!!!!!!

Men selvfølgelig når nogle piger ikke tror på kærlighed..ja så kan de jo let blive galt afmacheret!! Måske ved de bare ikke hvad kærlighed er? Måske er de så EGOISTISKE, at de ikke kan finde ud af, at leve sammen med andre end sig selv! Også måske den unge de alligevel kan bruge manden til at lave...hvor efter de så blot dumper ham.

Ja kære dagbog..sådan er det. nu får jeg garanteret et brev fra en eller anden kvinde som ikke mener det samme..men mit svar er.. sådan er der desvære mange kvinder der er.kan se det på alle de single piger med børn jeg ser rundt omkring..stakkels barn!



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg FATTER IKKE KVINDER!!!! er publiceret 17/06-2002 00:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.