Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 25 dage siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hey dagbog, Jeg kan mærke min energi kommer tilbage lige nu. Min stemme er dog ikke hvad den har været :) hehe..min stemme lyder lidt,.som ham der var med i det ene afsnit af simpsons hvor homer får hår på igen..han hed "carl" sådan lyder jeg lidt lige nu. Jeg har raskmeldt mig til imorgen, så håber jeg bare at jeg så også er klar imorgen.

Normalt kan jeg ændre min stemme til forskellige figurer..ungerne elsker at høre mig når jeg lave "Fedtmule, Anders and, og Mickey Mouse" men det er ikke de eneste stemmer jeg kan..jeg kan et rigtigt ondt grin der kunne være taget ud af en eller anden skræmmende film. Så kan jeg også ændre min stemme til at kunne sige et par enkelte replikker fra highlander filmen, nærmere bestemt "kane" der hvor de lige har mødt hinanden i kirken, og han går ud igen..og laver den største scene...jeg kan dog ikke rigtig ramme nogle af dem lige nu, med den stemme jeg har nu.

17:09 - jeg læste det lige på tv, nu skal kvinder sku også ha deres egen tv kanal. Whhhaaat? nu er verden da ved at gå af lave..Som om der ikke er nok i tv for kvinder? tag alle serierne, tag de fanatiske 5, (ja fjern dem endelig) og alle de andre syge bolig og date programmer...og slanke fis der er i tv...Hvornår kommer der en kanal kun for mænd så? Der sker lige som en feminisering af verden, som er til at brække sig over..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Energi er publiceret 16/03-2006 14:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.