18 år siden

Spist for meget pizza

Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Nok mere en konklusion, end en overskrift !

Jeg tog tidl. hjem fra arbejde sidste nat. Har haft en hård uge og orkede ikke mere. Havde lyst til at hive hovedet af de negative kunder som ikke har forståelse for, at der er andre end DEM i hele verden. Jeg forstår udmærket, at det er hammer irriterende og træls at vente, når man enten skal videre eller bare vil hjem. Men det kan man ikke fortælle dem som bestiller en vogn samtidig med en øl, ( som selvfølgelig skal drikkes først ) eller dem som først skal have overtøj på og sige farvel til hele selskabet inden de er klar.
Vi har utrolig meget spildtid på bekostning af " snøvlehoveder ", og det kommer til at gå ud over " de andre ". Jeg har bemærket, at det faktisk mest er lørdag aften/nat, hvor der er flere "voksne" kunder. Det er også dem som brokker sig mest !

Jeg har haft fri i dag, med undtagelse af at jeg skulle ordne regnskab for den forløbende uge. Nå ja og så skulle bilen rengøres og have weekendens dunst luftet ud. Men jeg har været på hjemmebane, så det har været okay.

I morgen skal jeg tidl. ud af byen. Har en længere tur, som næsten giver en dagløn inden dagen er begyndt...Skønt…Jeg regner med at være tilbage omkring kl. 08.00

Skal have en alvorlig samtale med revisoren i morgen eftermiddag. Synes han har været lidt for sløset med rådgivningen, idet han har været gjort opmærksom på de områder, som jeg kræver 110 % hjælp til. Hvilket bla omhandler fradragsgrundlag og skat . Har fået nogle rimelige giftige girokort !

Vil ned og starte tørretumbleren, og så i seng.

Godnat der ude ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spist for meget pizza er publiceret 02/04-2006 21:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.