god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Der skal ikke meget til, før jeg går hen og bliver godt irriteret, men det er vel også meget normalt, når jeg er et nyt sted, og der bliver arbejdet med noglet ting, som godt kan være træls. Hvis jeg synes, jeg havde tanke mylder før, så var det godt nok vandt ved siden af det her.
Jeg kan heldigvis tage den med sindsro, men så bliver jeg hurtig lidt irriteret igen. Men det er ikke så galt, jeg bruger nogle af de værktøjer, som jeg har fået, og det er jeg meget glad for.
Jeg kan ikke lade vær med at tænke på min pleje far, det er mærkeligt at tænke på, at han også har gået rundt på disse gange, og været i disse rumme. Jeg kan godt komme til at savne ham, og blive sur på mig selv. Nu har Tove snakket om, at kommer her op en tur, og har ikke set hende i lang tid, det tænker jeg også meget over, for det er lidt noget skrøbelig noget. Det går nok alt sammen.
Jeg var ved at blive godt gal på sygehusende i dag, fordi de ikke havde gjort noget ved min genoptræning. Det skulle jeg have været for 14 dage siden, og der tog jeg mig selv i, at jeg brugte min vrede kontruktivt. Jeg sagde til dem, og jeg var ved at gå ud af mit gode skind, og at det var træls, at jeg skulle ringe rundt hele tiden. Det kom der også noget godt ud af, så det hjælper at sige det på en god måde.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Irritation er publiceret 08/04-2006 01:19 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.