første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
I denne uge hvor mange har ferie, er vi meget mærket af de faste hverdagskunder falder væk. Derfor har jeg også valgt at køre nat fra onsdag til og med søndag, da flere af de unge studerende er hjemme på ferie, og skal lige ud sammen med de gamle venner.
Jeg startede kl. 21.45 i går aftes, og regnede med at det blev en ” lille ” lørdagsvagt. Havde ikke i min vildeste fantasi forstillet mig, at jeg skulle tilbringe det meste af natten på motorvej. Kl. 22.18 fik jeg en køreordre til en privat adr. hvorpå der også stod – Til København. Jeg har efterhånden fået så mange røverhistorier, så jeg klappede lige hesten, og tænkte ” ja nu får vi at se ”. Men den var skam god nok. En ung kvinde skulle via Københavnshovedbanegård til Birkerød. Fuld pris, ingen spørgsmål, bare kør !

Jeg fik mange misundelige blikke fra mine kollegaer på den anden side af bæltet. En enkelt stoppede endda op, da jeg holdt på ventetid ved hovedbanegården, og spurte hvor meget sådan en tur slog ;-) Kl. var ca. 05.30 før jeg var hjemme.

I nat ved jeg at der bliver meget at lave pga. mange arrangementer rundt omkring i byen. Skal nok ikke regne med at komme på langfart igen ;-)

Claus er på golfbanen, og jeg er ved at komme op til overfladen. Har godt nok lyst til at gå ind og lege gemmeleg under dynen, men må vente til sidst på eftermiddagen. Skulle måske gå ud og vaske vinduer…Hmm

Jeg har investeret i et web kamera og headset. Claus synes at det er noget pjat, men det må han om. Synes alligevel at det var sjovt, at kunne tale og samtidig se den yngste af drengene på computeren.
Jeg vil prøve at få kontakt med min fars fætter i Canada, da jeg ved at han også har sådanne. Det kunne være sjov at drage min far ind i den nymodens verden. Han var meget imponeret over, at vi ” bare ” kunne skrive sammen over Internettet og at det ikke kostede ekstra. Men der stopper hans fascination også. Vores edb anlæg i taxaen, har han i alle årene ønsket ned på bunden af havnen. Den gode gamle radio, det viste man hvad var !

Nå det var de kære vinduer jeg kom fra ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et godt valg er publiceret 13/04-2006 12:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.