Fortjener jeg ham ikke?

Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 7 dage siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Bj har fjernet "og dl scorer gamle flammer" på msn! dejligt. Aner ikke hvorfor, det andet han skrev står der stadig, men det er rart.
er blevet gladere for th. Har ikke set ham siden sidst, men er bare blevet gladere for ham. Han er bare så dejlig. Drømmer om at have ham ved siden af mig hele tiden... Og glæder mig til at se ham. Til at holde om ham og kysse ham. Ved ikke om jeg er så overdrevet forelsket i ham, men han får mig bare til at føle en tryghed, og at jeg virkeligt er noget værd. Han har set mig nøgen, set alle mine fysiske, og nogle af mine psykiske fejl. Og alligevel er han her stadig. Alligevel er han blevet i 3 måneder snart. Været kærester i snart 2.
Min bror sagde godt nok idag "jeg fatter fandeme ik th!" Skulle da lige have den klump i halsen, for delvist gør jeg jo heller ikke. Men så var det også det, for han er her jo. Og håber stadig han er lige så vild med mig. Selv om vi ikke skriver så tit sammen og sådan noget. Håber at han skriver i aften... Bliver trist hvis han ikke gør kan jeg mærke. Desværre, at jeg har det sådan. At jeg har nogle forventninger der til tider gør mig triste, fordi de ikke bliver indfriet. Fordi der for mig er forskel på hvem der skriver den første besked. Hvem der starter samtalen og først siger hej. Og nu er det ham. Han skal starte. Nu må jeg se hvornår det bliver....

Glæder mig delvist til festival i morgen. Glæder mig til at rende rundt med alle mulige. Men tror også jeg kommer til at rende meget alene. Ikke fordi der ikke er nogle der vil følges med mig, men fordi jeg skal fra den ene lejr, til den anden og til den 3... For at se alle de forskellige mennekser. Håber ik jeg kommer til at virke som en enespænder. Det er bare det værste. Bryder mig ikke om den følelse. Det har nok noget med min selvtillid at gøre. Hvis den var stor ville jeg nok være ligeglad. Fuldstændig ligeglad. Men er jeg ikke. Langt fra. Desværre. Ved ikke hvorfor det er sådan. Hvorfor jeg hader at gå alene ned ad gågaden, tværs gennem et lokale til en fest, alt muligt, steder hvor man tit er flere.
Mig i en nøddeskal. Mig i en tom skal.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fortjener jeg ham ikke? er publiceret 23/05-2006 17:47 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.