god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sikke en dag !!!!

Kom vildt sent afsted her til morgen fordi jeg havde brug for at logge på min netbank og der var blevet opdateret og jeg skulle installere en hel masse og genstarte et par gange inden jeg kunne komme på - ÆV altså !

Kørte lystigt afsted - bilen kender selv vejen - til det gamle job altså - så pludselig var jeg halvvejs dernede - og langt forbi det sted hvor jeg nu skal dreje fra. - gad vide om jeg overhovedet var ved bevidsthed

Hamrende travlt hele dagen - og jeg fik ikke sagt at jeg holder fri i morgen - har en klar fornemmelse af at jeg er nødt til at holde på min 4 dages uge - ellers smuldrer den i løbet af no time.

Ringede hjem for at høre til menuen til aftensmaden - kødet var taget for sent op og jeg blev omdirigeret til det nærmeste supermarked - resultat - pålæg til rugbrød - ikke så dårligt trods alt.

Afsted afsted igen det gik - dennne gang på en længere tur for at aflevere J til py-party hos veninden fra efterskolen - hun bliver heldigvis fragtet hjem i morgen - da de alligevel skal på disse kanter.

Og så gik det rigtigt galt for mig - har aftalt med A - at næste gang jeg kommer med så tåbelige forslag - så stopper hun mig - med vold om nødvendigt.

Vi kørte i Bilka - noget jeg meget sjældent gør - og aldrig uden at have et helt bestemt mål med det - jeg fik mit sædvanlige anfald af Klaus - og endte med at købe en hel masse unødvendigt - men nu har jeg da tynde bluser til at sove i - sjov tekst - I'm usually gorgeous -but it's my day off

lidt lækkert til læberne blev det også til samt lidt fødevarer.

Nå ja - overskriften - den skyldes at der også smuttede en en CD ned i vognen - med Big Fat Snake - One night of sin :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget One night of sin er publiceret 29/06-2006 22:00 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.