18 år siden

Cancer har fanden skabt i vrede

Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
savføre
Peter
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
7 dage siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg var hjemme ved min far med en liste over sendetider til Tour de France, da Andrés far ringede, og spurte om vi gav kaffe. Claus forventede at jeg snart var hjemme, så de kunne bare komme. Jeg kom også kort tid efter, og var klar over, at når han ringede uden at vi på forhånd havde noget at tale om vedr. André, så var der sket noget.

Og ganske rigtig……Hans far havde været indlagt i Odense for ca. 14 dage siden, for at få fjernet nogle uforklarlige bylder på kinden, og i ganen. Et sygehus ophold jeg godt kendte til. I fredags blev børnene så underrettet om, at der var konstateret cancer i de vævsprøver som de havde taget i Odense, og at han inden for 14 dage skal indlægges på Rigshospitalet, for at gennemgå flere oprationer. Hvilket han skal forvente vil tage det meste af en mdr. for derefter at gennemgå strålebehandling.

Det er underligt. Det er ikke mange dage siden jeg tænkte på, at den dag min tidl. svigerfar ikke er her mere, vil jeg blive oprigtig ked af det. Men den dag min tidl. svigermor ( til den side ;-) falder væk, vil jeg kun deltage i begravelsen af respekt overfor André. Lidt skræmmende når tankerne kommer så tæt på, i form af en alvorlig sygdom.

Det er snart 13 år siden at kraftramte blev en del af min dagligdag. Før det havde jeg et naivt billede af sygdommen, og troede at der ” kun ” eksisterede bryst og lungekraft. I dag ved jeg bedre, og har set hvordan det både kan gå den ene og anden vej. Jeg håber og beder til at min tidl. svigerfar får lov til at blive her i mange år endnu.

Andrés far, kone og jeg talte om vigtigheden i, at André fik besked. Han vil ALDRIG tilgive os hvis vi tav, eller ikke fortalte sandheden. Han kommer her hjem på ferie fra på lørdag, så jeg har en lille uge til at forberede mig. Har ingen ide om hvordan han vil reagere, udover at han bliver meget ked af det. Skal helt sikkert være meget om ham, da hans tankevirksomhed vil gå helt i selvsving. Han lukker højst sandsynlig af, da han ikke kan sætte ord på tanker og følelser.

Imens de var her, ringede min ene nuværende svigermor og fortalte, at min svigerfar var blevet indlagt. De har lige været i sommerhus med 2 af drengene, og kom hjem i går. Under ferien havde svigerfar fået det rigtig dårlig, og var endt ved vagtlægen. Der havde han fået noget imod urinvejsbetændelse.
Jeg tror at svigermor priste sig lykkelig for, at det er ved at være nogle halvstore børnebørn de har. I hvert fald måtte de flere gange gå på hver sin side af ham, da benene svigtede. Han var fuldstændig udmattet. De har så åbenbart været ved vagtlæge endnu engang, og denne gang er han blevet indlagt. Feberen har ikke ville aftage, og de vil gerne have ham nærmere undersøgt. Puha

Jeg var også hjemme ved min far i formiddags. Havde haft en avisrute, og fået en BT i overskud. Regnede med at han var stået op da kl. var ti. Den tid hvor hjemmeplejen plejer at aflægge deres første besøg. Jeg kom på samme tid som hende, og hun så underne på mig, da jeg spurte om jeg skulle låse hende ind ;-)
Jeg fortalte hende om mine bekymringer jeg har i forbindelse med de smerter han har i ryg og læg. I går fortalte han, at han var begyndt at holde pause midtvejs på han hunde tur i skoven. Han havde fundet en træstub som han kunne sidde og hvile sig på, inden han fortsatte. Han var selv meget bekymret for, om han kunne blive ved med at lufte hunden.
Jeg blev først i dag klar over, at han ikke tog de smertestillende piller han havde indringet for et stykke tid siden. På pakken stod der bla. at de ikke måtte indtages sammen med litium lignende præparater. Derfor havde han ikke taget nogen, da han netop får dette. Forkastelig at lægen ikke havde tjekket dette. Skal lige siges, at det ikke var hans egen læge, men stadig en i huset, som har adgang til hans journaler.

En god nyhed i alt elendigheden er der da kommet. Min kære svigermor ( den anden af slagsen ) har haft besøg at nogen mulige interesserede køber af hendes sommerhus. Hun var helt rundt på gulvet, og hvis nu, og hvordan så med flytningen, og bla bla bla….. Claus fik hende beroliget, og hun blev glad og lettet. Sommerhuset har været en klods om benene på hende, og den eneste grund til at hun ikke er flyttet til England endnu. Den har stået til salg i over et halvt år, som mange andre i Nordsjælland. Jeg håber at hun nu får det solgt, og kan fuldende hende og min svigerfars drøm om at flytte sammen.

Jeg fik for resten et brev fra politimesteren i Haderslev i fredags. Min første tanke var ” Ohh shiit – du har jokket i spinaten / på speederen ”. Men til stor lettelse, så bad han ” bare ” om en udtagelse i forbindelse med, at jeg er indsat som bistandsværge for André.

Det er ved at være over min sengetid. Havde brug for at blive lettet lidt, men kan først svare på om det hjalp når jeg står op til min sædvanlig tid kl. 03.00.. Hmm jeg føler mig ikke engang træt efter alt det som er sket i dag. Må nok give den fuld styrke til natten.

Sov godt der ude, og pas på jer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Cancer har fanden skabt i vrede er publiceret 02/07-2006 21:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.