De første år
Camilla Grub...
10 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Fik gjort hytten rent idag, og ryddet op. Utroligt hvor meget jeg får gemt, som senere bare ryger ud alligevel. Hmm, jeg er bestemt min fars søn.

Fik hørt flere af de gamle cd'er imens jeg rydde op. Billy Joel fik af en eller anden grund tårene frem... men is klumpen i mit indre ville ikke ud. Den klump af tristhed og sorg, som jeg bare ikke kan komme ind til.

Jeg er nok bare nød til at være tålmodig, den smelter når tid er...

Hoppede på min nye cyklen her til aften. Det hjælper altid med frisk luft, når humøret svigter. Så jeg futtede ud hvor kragerne vender... og endte med at være i tvivl om det var køerne der var bag hegnet eller det var mig.

Da jeg kom tilbage til byen, var jeg overhovedet ikke træt, så jeg endte med at køre ud langs fjorden endnu en gang. Elsker udsigten over vandet og husene. Tog mig selv i at sukke efter en kæreste, og kiggede langt efter pige der var ude og trille med barnevogn. Mon ikke det bare er sommergriller?

Sluttede cykelturen i klubben og trænede, selv om alle andre holder sommerferie nu. Glæder mig til vi går igang igen, men der er laaang tid til.

Nåede lige hjem til at se sukkersød kæreste film på tv2. Ok film, og ok tema, om voksen liv efter skilsmisse, men var alligevel for sukkersød til at være rigtig god.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klumpen er publiceret 10/07-2006 22:51 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.