køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Jeg har lige læst sagen fra Ribe, hvor syv husdyr har været overladt til sig selv i ugevis, mens deres ejer har svalet sit luksuslegeme et eller andet ukendt sted på ferie.

Der står, at dyrlægen konstaterede, det var bedst at aflive dyrene med det samme - hvor slem har situationen så ikke været?

I morges læste jeg på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside om et drægtigt marsvin, der var blevet søsat i sit bur og overladt til druknedøden -hvorfor?! Hvorfor gør man sådan noget? Er verden da af lave?

Jeg kommer aldrig til at fatte, hvorfor folk anskaffer sig dyr, de ikke gider passe! Og hvis man af en eller anden grund ikke længere magter sit dyr, hvorfor så ikke afhænde det til en familie, der kan tage sig kærligt af det eller til et dyreinternat, der kan finde en ny familie?

Jeg vil aldrig lære at forstå de, som afliver deres dyr, når de er trætte af dem. Men endnu mindre vil jeg forstå de, som SELV afliver deres dyr (jeg får kvalme alene ved tanken!), slipper dem løs i naturen så de kan 'klare sig selv' eller andet. Den slags mennesker er selv dyr ... eller rettere: De er udyr! Hvordan kan man gøre sådan noget?!

Noget af de vigtigste for mig er mine dyr og at de har det godt. Og jeg håber at de dyr, som jeg har haft gennem årene - og som er døde af alderdom - har haft et godt liv.

De som har dyr, men behandler dem skidt - ja, jeg håber inderligt, at de må dø på samme uværdige og lidende måde!

Til læserne beklager jeg dette vredladne indlæg - men hold op, hvor undres jeg af og til over, at mennesket kan være så ondskabsfuldt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grrr!!! er publiceret 10/07-2006 22:44 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.