Bryster er sgu dyre i drift!

Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
9 måneder, 29 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Har shoppingkvalme ... HADER at shoppe. KAN ikke fatte, hvordan nogen kan foretrække shopping frem for sex - der kan man i det mindste ligge ned!

Hader at stå i kø. Hader at prøve tøj. Og hader endnu mere folk, der ikke kan snøvle sig sammen, når først de står ved kassen og beslaglægger butiksassistenterne. Jeg er impulskøber. Ved, hvad jeg vil have, når jeg ser det. Som regel gider jeg ikke engang prøve det, kan næsten altid se, om det passer eller ej. Men den går altså bare ikke med bh'er. Og i dag skulle der købes undertøj, før mit træningsophold. Nægter at stå dér i omklædningsrummet i forvaskede laser. Og bh'er er noget, jeg ALDRIG kan se, hvorvidt passer eller ej. Nægter åbenbart at se i øjnene, at mine bryster burde sidde på en 12-årig og ikke en 26-årig!

Efter al for lang tid i et overvarmt omklædningsrum og alt for mange penge fattigere var den del da endelig overstået. Mangler dog stadig en badedragt. Men gider altså ikke at betale flere hundrede kroner for en fantasiløs sort sag eller noget, der ligner et overblomstret badeforhæng!

Bagefter var vi et smut udenom svoger og svigerindes nye hus. Vi har ikke snakket med dem siden jul, men ved, det skulle stå færdigt omkring nu. Og hvem sidder dér i vinduet og ser henrivende ud? Lille Dimsy-kat. Kunne dog ikke se Buller nogen steder ... Men når Dimsy er der, må de jo være flyttet ind. Så vi var nede på planteskolen og købe en indflytterkost, som vi satte foran døren. Håber, de ser den!

Nu er jeg smadret. Føler det, som om jeg har løbet et marathon bare pga. skide shoppingtur. Så nu vil jeg bare sætte mig godt tilbage, smide stængerne op på bordet og holde weekend. Orker slet ikke tanken om, at jeg også skal have lavet historieprojekt. Fik for øvrigt ikke lavet en skid de to timer på skolen i dag. Vi fik bare drukket kaffe og snakket privat. Nåede at læse én side! Pinligt, da lærerene kom for at tjekke os - ligesom man sidder dér med kæften fuld at gulerodsbolle og verdens største kop kaffe foran sig. Den lugter lidt af kantinebesøg ... Tror dog, vi fik snakket os ud af den ('vi' *host* - sagde ikke en lyd, men sad bare og så meget doven ud!).

Tror, jeg er ved at blive syg igen. Føler det som om, min hjerne har brug for krykker! Ellers er jeg bare overtræt. Håber ved gud på det sidste. Gider ikke ligge syg mere denne vinter. Sov ellers hele dagen væk i går ... Fik ikke lavet en kæft af det, jeg havde sat mig for.

Har slet ikke tid til at være syg!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryster er sgu dyre i drift! er publiceret 07/03-2008 17:08 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.