Lort! - Bogstavlig talt (og desværre).

Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
2 timer, 42 minutter siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Min gud, denne dag overgår da alt! Først var jeg så super heldig at blive vækket af genbos håndværkere endnu engang. De er på femte uge i gang med større byggeprojekt, vi i første omgang troede indvolverede nyt køkken, men som nu viser sig OGSÅ at indvolvere nyt badeværelse. Great! Og ikke nok med det - når de engang (om fem år?) bliver færdige hos genboen, starter de hos vores nabo og to andre huse på vejen. Zippediduda! Kunne bare ikke være mere fan-fucking-great.

For at få agressionerne ud, besluttede jeg at høvle toilettet væk fra gulvet. Det var godt smurt ind i skidt og kalk. Og hvad sker der, mens jeg står der i mit ansigt fodsved og bander hele verden langt ad helvede til? Toiletbørsten knækker!!! Lækker. Fantastisk. Great. Overvejede et sekund at stikke hele hovedet ned i kummen og skylle ud. Sammen med suppe af kalkopløser, toiletpapir, knækket børste og kattepels (jep, vores toilet har kattepels, selvom kattene ikke kan komme derud!).

Efter sådan ca. fem timers håndvask og blottet for hud på hænderne, beslutter jeg mig for at slappe af og Facebookhygge med lidt "Friends"-quiz. Og ind ad døren kommer papirflyver - med information fra et eller andet kloakfirma. Herligt, som om min dag ikke allerede stod i det latrinære tegn. Nu skal de åbenbart til at skifte nogle gamle rør. Det vil tage en uge til fjorten dage og foregå: Dadah!!! I DØGNDRIFT!

*****ADVARSEL: Alle sarte læsere bør nu droppe at læse resten af denne tekst.*****

... Give me a secund ...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG!!! "#¤%&/()=?"#¤%&/()=?`!"#¤%&/()=?`?=)(/&%¤#"!#¤%&/()=?=)(/&%¤#"#¤%&/()=?

Nu har jeg i fucking lorte fem uger ikke kunnet sove længe pga. lortehåndværkere, der starter klokken halvsyv om morgenen med deres LARM! I weekenden overtager genbo selv - han er stadig ikke færdig med at høvle brænde til savsmuld og omlægge frimærkehave til idyllisk 'jeg-brækker-mig-så-cute-og-barbiedukkeagtigt-det-er'-paradis. Og så spuler og fejer han rent faktisk vejen, fordi håndværkere grisser! Hvorfor skal jeg lige bo på analvænget 666?!

Men det bliver bedre. Udover at skulle holdes vågen af kloakslikkere om natten, skal vi også spare på vandet. Og forvente en del 'grim lugt' (Kan de ikke bare skrive det som det er? "Al jeres lort vil muligvis komme til at stå op ad wc-kummen i springvandsagtigt stråle. Så undlad venligt at skide i fjorten dage, eller benyt kattebakken, med venlig hilsen ..."). Samtidig har vi problemer, fordi en rottefamilie har lagt sig til at dø under vores badeværelsesgulv og nu ligger der og rådner. Aldrig har tandbørstning og bad foregået så hurtigt. Selv kontaktlinser og makeup klares i soveværelset.

Så så man lige mig som 26-årig. Pensioneret, fattig (Heino uden indtægt denne måned og efter halvandet år på SU - greatie great great!), kedelig, med udtalt fedtet hår og poser under øjnene. En sofa, der snart braser sammen (har ikke råd til ny), et hus der er alt for lille, ikke eksisterende frisure og tusinde andre 'problemer' i småtingsafdelingen, der gør, jeg føler mig berettiget til at brokke mig.

Som den søde kæreste Heino er (eller fordi han var bange for at blive brugt som afreageringsobjekt?) fistlede han af sted efter blåbærmuffin og cappuccino - hjælper på alt. Ren universalmiddel! Dog ikke for sidebenene *Suk*

Det er lige før jeg glæder mig til mandag, hvor jeg skal bruge fire timer sammen med min yndlings hadeperson. Måske jeg endelig kommer til at eksplodere og fortælle præcis hvor, jeg gerne ville parkere min knækkede toiletbørste ... altså efter kirurgerne har fjernet piedestalen fra vedkommendes røv!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lort! - Bogstavlig talt (og desværre). er publiceret 29/02-2008 17:36 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.