Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Aaarg altså!!! Man kan åbenbart ikke få noget at spise, når man bor på Bornholm. I hvert fald ikke, hvis man ikke gider lave det selv. Har lige haft ringet til fire pizzeriaer for at finde et sted, der har åbent. Af de to her i Allinge, har det ene kun åbent i weekenden. Det andet torsdag-søndag. Men okay, for nogle år siden havde ALT vinterlukket - dvs. kun åbent omkring et halvt år ad gangen. Hmf! Kom i tanke om, det 'nye' i Sandvig. Nåede lige at få banket forventninger op og havde mundvand helt nede mellem tæerne til sidst. Og så havde de lukket for hovedrengøring! HOVEDRENGØRING?! Det lyder bare betryggende - lidt ala 'vi-gør-kun-rent-en-gang-om-året-til-gengæld-gør-vi-det-rigtig-grundigt!' Mums!
Heldigvis havde jeg fået gejlet Heino så meget op, at han nu er kørt helt til Rønne efter en skide pizza! 23 kilometer. Godt så. Glæder mig til, vi flytter til Rønne. Det tætteste man kommer på fastlandet.

Pfff! Netto har aldrig nogle varer. Brugsen tager ågerpriser og har varer, der ser tvivlsomme ud, som har de ligget der et halvt år. Og restauranterne har kun åbent om sommeren til ære for turisterne.

... Det bliver fandeme en dyr pizza!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var da utroligt!! er publiceret 06/11-2007 18:53 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.