At spanke system Danmark offentligt ...

sulten
Sunstar31
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Øv! Altså, øvelse
Ansu Orheim ...
10 måneder, 7 dage siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
1 år, 9 måneder siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sex
Ansu Orheim ...
3 måneder, 13 dage siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
9 måneder, 21 dage siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Forleden
Ansu Orheim ...
1 måned, 4 dage siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
2 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
9 år siden
... er fandeme, hvad jeg er på nippet til nu. Har simpelthen haft første klasses lortedag, der sekund for sekund bare bliver værre! Grrrrrr!!!!!!

Startede i fin stil i nat med at lægge ud med gigant krampeanfald. Rigtig fedt - når man er løbet tør for de to præparater, jeg får mod muskelkramper. Godt så. Lå vågen den halve nat og stod op klokken otte, fordi jeg havde en hyyyggelig aftale med en gynækolog. Lige hvad jeg havde brug for i dag. Skyndte mig at få ringet til apotek for at fornye recepter, så jeg kunne hente dem samtidig. Blev mødt af telefonsvarer, der fortalte, at alle medarbejdere var optaget, og at de henstillede til, at receptfornyelse ventede til efter klokken ni, af hensyn til de akutte patienter. Lagde pænt på, men blev så egentlig vred. Gu' vil jeg ej vente!! Jeg har ikke lukket et øje pga. smerter - jeg ER en akut patient, og får jeg ikke min medicin, havner jeg hos vagtlæge eller på skadestue i nat (der ikke gider gøre en skid). Blev siddende ved telefonen til den blev taget. Selvfølgelig af min hade 'jeg tror selv, jeg er noget'-lægesekretær. Vrissede mit ærinde, selvom den stakkels mand, jo egentlig ikke kunne gøre for det. Strengt taget ER det jo selvforskyldt, at jeg har glemt at fornye recepten (men det siger vi ikke lige til nogen! *host*).

Fik derefter travlt med at pakke mig sammen og børste tænder. Min sædvanlige morgentandbørstning foregår altid sammen med vejning - dagens næste downer. Havde taget fucking halvandet kilo på. Aaaaaarrrggg!!! Og gider IKKE høre kommentarer om, det nok bare er en lort, jeg har på tværs. Det er meget muligt - men så har den valgt den forkerte dag!! Gav vægten et spark, smækkede med døren og tyllede seks afføringspiller - sådan, just in case ...

Fik dagens anden surprise da jeg skulle i tøjet - intet rent undertøj. Altid så hyggeligt, når man skal ses udelukkende i det. Hmf. Måtte rode gigangt snavsetøjsbunke igennem efter det, der så mest præsentabelt ud.

Ud på gaden og vente på min mor, der skulle transportere underliv på sygehus. En skraldebil valgte et uheldigt tidpunkt ved at blokere vejen, så jeg måtte kante mig forbi og gå ned ad hovedvejen, så mor og bil ikke risikerede at blive lukket inde. Gammel, klam skraldemand forsøgte at flirte med mig - makeupløs, humørløs, fed og klam. Burde have taget det som en kompliment, men vrissede i stedet af ham (tror jeg lød som en af de dér små knurrende chihuahuaer, der bjæffer, så man tror det er løgn), og puffede hårdt til ham, mens jeg kantede mig forbi. Det viste sig, de skulle læsse noget af hos vores genbo, der også er skraldemand. Kommenterede (HØJT) for mig selv, at jeg var træt af lorte genbo og hans rod og skrald. Fik igen, da skraldebil gassede op, da de kørte forbi. Fik diverse grus og klammerjabsk i øjet, så jeg blinkede kontaktlinse ud. Og gav igen med en fuckfinger. Var mildest talt emmende af bad mood, da mor dukkede op. Og har resten af dagen knaset grus, hver gang jeg bider sammen. Æv!

Brugte hele vejen til sygehus på at vride mig af smerte i sædet og tælle timer, minutter, sekunder til jeg måtte tage smertestillende.

Blev hur-fucking-ra modtaget af hønserøvs sygeplejerske med tyndtplukkede 'jeg er konstant overrasket/forskrækket'-øjenbryn, der meddelte, at min tid jo var aflyst. Vidste ikke, om jeg skulle bryde sammen i hysterisk 'why me?!?'-anfald, eller tæske løs på hende med et vådt wienerbrød. Tror, hun kunne se mine dårlige vbrationer stå som en aura om mig, for hun fik travlt med at love, at forsøge at presse mig ind. Undskyldte sig med, de havde sendt brev om aflysing d. 16. GU' HAR I FUCKING EJ, MOSTER!!! OG HVIS I HAR, HAR JEG ALTSÅ IKKE FÅET DET! Kunne se, hun nærmest forlangte at se hele sidste uges postbunke, hvis hun skulle tro mig. Og fik lidt dårlig samvittighed, da JEG ikke har tømt post længe.

Sad i venteværelse tre kvarter med stigende smerteniveau og EKSPLOSIVT stigende temperament. Blev endelig kaldt ind. Viste sig kun at være en sygeplejerske, der ville berette mig om vigtigheden af strejken, og at de kun tog livstruede patienter. I don't care, faster plaster!! Jeg er stået op klokken fucking lort med helvedes smerter og øjenlåg så lange, at jeg træder i dem. Er kørt i fucking morgentrafik på mors benzinregning 25 kilometer. Og så skal jeg støtte jeres stejke?! Gu' vil jeg da røv, kælling!!! Jeg synes det er en barnlig omgang 'buh hu, jeg bliver ikke værdsat, og det er kun fordi jeg er kvinde'-bavl. I tjener sgu det samme som farmakonomer, der har stort set samme uddannelse. Jeg ville give min flade røv (og hængepatter med!) for at få jeres løn i stedet for skide pension. Og til de læsere, der måtte kigge med og blive oprørt - sorry, men det mener jeg seriøst. Og min tidligere sygeplejestuderende og farmakonomudlærte mand, er af samme mening. Synes det er noget fis og bavl, og føler med alle de ældre, der sidder uger i uvished og hverken kan få sokker på eller blive vasket mellem ballerne. Svineri er det - og de burde få røven på gled eller vælge et andet job! Så er det sagt.

Nå, måtte fortørnet drage hjem igen og hente mine recepter. Vel hjemme og godt dopet, troede jeg endelig, jeg kunne få mig noget søvn. Men måtte da lige have postkassemysteriet opklaret først. Det skulle jeg så IKKE have gjort. Jep, der lå en aflysning. Men Heino tømte post lørdag aften, så brevet er først kommet om formiddagen EFTER jeg tog af sted. Til gengæld lå der en hilsen fra kommunen, der kunne oplyse om, at vores sag er gået til inkasso ... AAAAAAARRRGGG!!!!!! Jeg skal bare ikke have fred i dag. Fik brev fra dem for ca. en måned siden med et girokort - for meget udbetalt boligsikring. Men nej - det er dem, der har regnet forkert. Skrev brev tilbage med korrekte tal og blev ringet op af sindsforvirret dame fra kommunen, der ville rette det og sende ny opgørelse. Det næste er så i dag, hvor dejlig inkassomeddelse dukker op. Blev splitterravende alfons, og fræsede til nærmest afdeling, hvor jeg i hysterisk toneleje fik fremlagt mit ærinde. Skrankepave ringede den formastelige op, der forklarede, at det var fordi Heino nu fik dagpenge og ikke SU. Ja, fint forsøgt, søster, men det er først fra og med april, og du vil have jeg skal betale januar, februar og marts tilbage!! Oh, ja ... øjeblik. Nååå ... jamen, det er fordi, årsberegninger er lavet om. Du får nu 15.000 kr. i pension, derfor går boligsikringen ned. Godt så - det lyder interessant. Kan du fortælle mig, hvornår jeg modtager de ekstra penge, for jeg har ikke modtaget dem i januar, februar og marts. Æh ... øjeblik. Nej, jeg må ringe tilbage, hvad er dit telefonnummer? Og så tog Line hjem og sad ved telefonen hele dagen. Har tilmed haft den med på fucking toilettet. No calls. Er nu træt, vred, frustreret og har pisseondt. Burde ikke engang skrive dette, fordi det gør ondt at skrive. Hvis jeg kan gå i morgen, tropper jeg op på kællingens kontor og tér mig. Nægter at gå, før hun egenhændigt river girokort over, giver mig en undskyldning, sender regnskab på skrift og slikker mine skosåler (... okay, sidste punkt er jeg måske fleksibel med.).

Fucking lortedag. Fucking lortekrop. Fucking lortesystem. Fucking lortestrejke. Og fucking lorteland. Æv!!!!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At spanke system Danmark offentligt ... er publiceret 22/04-2008 19:37 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.