Nedbrud, piveventiler og hønsefødder

Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hm, totalt nedbrud! Min krop er gået helt amok med dårligdom. Har tilmed fået en byld(!!!) under øjet - var ved at trille ned af stolen, da lægen kom med dén oplysning. En byld ... det er da sådan noget gamle damer får i røven!

Penicillinkuren har kørt kroppen helt i bund (med det vender snart ... ik?), så jeg nu også ligger med en lækker kvalme, der konstant rutsjer op og ned ad spiserøret. Håber godt nok, det vender snart. Hader, at have sådan et dårligt immunforsvar. Skal bare tænke på en forkølelse *bang*, så er jeg smittet.

Falder i søvn hele tiden ... Men egentlig udmærket, når jeg nu bare ligger her i sengen og keder mig. Sommerprogrammerne (læs: Genudsendelserne!) har rigtig gjort sit intog nu. Vågner først op ad formiddagen, bare for at tage Penicilling og Pinex, falde i søvn igen og vågne op hen ad aftenen. Øv!

Psyken er også kørt helt i bund. Håber, det er pga. det skrantende helbed. Føler det som om, nogen har trukket en sort sæk nedover kroppen på mig. Det er mørkt, lummert og jeg vil ud, væk! Føler mig trist og klaustrofobisk. Please, God, lad det ikke være depressionen igen!!

Fik dog endelig bestilt nyt halsbånd til Phoeba. Trods slankekur (Phoebas!) var hendes gamle ved at briste, og hun kunne dårligt trække vejret i det. Bestilte også et par nye legesager til hende. Bl.a. en yderst grinagtig plastikgris, der kan sige "ØF!"

Her i går kom pakken så. Heino nuppede den med ind, og Phoeba kunne åbenbart lugte et eller andet i den. Hun gik totalt i selvsving, hylede, skreg og savlede. Vi nåede dårligt at åbne, før hun kastede sig over grisen - nu døbt 'Naf Naf'. Derudover var der to mus - Hr. og Fru MUSvit - (den ene skal hun have liggende på Asseren, hos mine forældre) Hun fik lov at 'se' dem begge, så nu er begge piveventiler i stykker allerede (hvordan? De er syet ind i musene!!). Og en ny Phoeby, der skal hedde Phoebå (de fleste af hendes legedyr skal hedde noget med Phoeb... dog ingen endnu, der hedder PhoeBÆ!). Trods det at Phoeby - der er en tøjhund med tennisboldkrop og som kan pive - har været et af hendes yndlings, værdigede hun ikke den nye Phoebå så meget som ét blik. Det var kun Naf Naf, der duede. Og så et eller andet i bunden af æsken ... Fik gravet mig frem til en plastikpose, der var en gave fra Carina (opdrætter, vi købte Phoeba af, og som har en dyrenetbutik, hvor vi køber godbidder, legetøj og halsbånd til alle kræene!). Brød i et hyl, da jeg fik posen frem i lyset og en masse tørrede hønsefødder stirrede stift på mig. Spørg lige, om min kvalme tiltog?! Stikkende, døde hønsefødder!! Sådan noget må ikke opbevares i nærheden af vegetarer!!

Efter at have kommet mig lidt, gik jeg med til at lade Phoeba smage én. Klippede posen op, og lod hende selv trække en fod ud (skal sgu ikke røre ved dem!), hvorefter en grel stank af opkast, jeg ikke lige var forberedt på, bredte sig i hele hytten. Mums, hønsefødder!! Nej, jeg foretrækker nu gulerødder! Phoeba stak af med sit bytte, gemte sig under sengen og gnaskede løs (eeewwww en lyd!!!) *knase, gumle, gnaske* Måtte lægge mig lidt med kvalme! Yak! Føj for en ulykke. Der må være grænser for, hvad vi hundeejere skal udsættes for!

"Hønsefødder og gulerødder og halsen af en ..." Svane? Hane? Hm, hadder den sang. Minder mig om sadistisk matematiklærer (den her tekst kommer til at lugte langt væk af febervildelse).

Tror jeg kyler posen ud i haven. Så kan hun hygge sig med dem dér!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedbrud, piveventiler og hønsefødder er publiceret 28/06-2007 20:57 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.