Nedbrud, piveventiler og hønsefødder

Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
3 måneder, 3 dage siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 6 måneder siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hm, totalt nedbrud! Min krop er gået helt amok med dårligdom. Har tilmed fået en byld(!!!) under øjet - var ved at trille ned af stolen, da lægen kom med dén oplysning. En byld ... det er da sådan noget gamle damer får i røven!

Penicillinkuren har kørt kroppen helt i bund (med det vender snart ... ik?), så jeg nu også ligger med en lækker kvalme, der konstant rutsjer op og ned ad spiserøret. Håber godt nok, det vender snart. Hader, at have sådan et dårligt immunforsvar. Skal bare tænke på en forkølelse *bang*, så er jeg smittet.

Falder i søvn hele tiden ... Men egentlig udmærket, når jeg nu bare ligger her i sengen og keder mig. Sommerprogrammerne (læs: Genudsendelserne!) har rigtig gjort sit intog nu. Vågner først op ad formiddagen, bare for at tage Penicilling og Pinex, falde i søvn igen og vågne op hen ad aftenen. Øv!

Psyken er også kørt helt i bund. Håber, det er pga. det skrantende helbed. Føler det som om, nogen har trukket en sort sæk nedover kroppen på mig. Det er mørkt, lummert og jeg vil ud, væk! Føler mig trist og klaustrofobisk. Please, God, lad det ikke være depressionen igen!!

Fik dog endelig bestilt nyt halsbånd til Phoeba. Trods slankekur (Phoebas!) var hendes gamle ved at briste, og hun kunne dårligt trække vejret i det. Bestilte også et par nye legesager til hende. Bl.a. en yderst grinagtig plastikgris, der kan sige "ØF!"

Her i går kom pakken så. Heino nuppede den med ind, og Phoeba kunne åbenbart lugte et eller andet i den. Hun gik totalt i selvsving, hylede, skreg og savlede. Vi nåede dårligt at åbne, før hun kastede sig over grisen - nu døbt 'Naf Naf'. Derudover var der to mus - Hr. og Fru MUSvit - (den ene skal hun have liggende på Asseren, hos mine forældre) Hun fik lov at 'se' dem begge, så nu er begge piveventiler i stykker allerede (hvordan? De er syet ind i musene!!). Og en ny Phoeby, der skal hedde Phoebå (de fleste af hendes legedyr skal hedde noget med Phoeb... dog ingen endnu, der hedder PhoeBÆ!). Trods det at Phoeby - der er en tøjhund med tennisboldkrop og som kan pive - har været et af hendes yndlings, værdigede hun ikke den nye Phoebå så meget som ét blik. Det var kun Naf Naf, der duede. Og så et eller andet i bunden af æsken ... Fik gravet mig frem til en plastikpose, der var en gave fra Carina (opdrætter, vi købte Phoeba af, og som har en dyrenetbutik, hvor vi køber godbidder, legetøj og halsbånd til alle kræene!). Brød i et hyl, da jeg fik posen frem i lyset og en masse tørrede hønsefødder stirrede stift på mig. Spørg lige, om min kvalme tiltog?! Stikkende, døde hønsefødder!! Sådan noget må ikke opbevares i nærheden af vegetarer!!

Efter at have kommet mig lidt, gik jeg med til at lade Phoeba smage én. Klippede posen op, og lod hende selv trække en fod ud (skal sgu ikke røre ved dem!), hvorefter en grel stank af opkast, jeg ikke lige var forberedt på, bredte sig i hele hytten. Mums, hønsefødder!! Nej, jeg foretrækker nu gulerødder! Phoeba stak af med sit bytte, gemte sig under sengen og gnaskede løs (eeewwww en lyd!!!) *knase, gumle, gnaske* Måtte lægge mig lidt med kvalme! Yak! Føj for en ulykke. Der må være grænser for, hvad vi hundeejere skal udsættes for!

"Hønsefødder og gulerødder og halsen af en ..." Svane? Hane? Hm, hadder den sang. Minder mig om sadistisk matematiklærer (den her tekst kommer til at lugte langt væk af febervildelse).

Tror jeg kyler posen ud i haven. Så kan hun hygge sig med dem dér!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedbrud, piveventiler og hønsefødder er publiceret 28/06-2007 20:57 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.