Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
6 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Rygestop
David Hansen...
4 måneder, 19 dage siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
5 måneder, 28 dage siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
8 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
No name girl
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
9 år siden
Så så man lige mig - klare forårsrengøringen!! Det er normalt sådan noget jeg får ordnet i december ... fem år efter jeg har sat mig for det. *Host*

Gik og tænkte lidt over det, jeg havde skrevet om mine gulve i går. At der sagten kan gå måneder mellem, jeg får dem vasket. Og tænkte på, hvor ulækkert det egentlig var. Især når man har fem husdyr. Så da jeg alligevel vågnede tidligt (håndværkere, need I say more?), besluttede jeg mig for, lige at tjekke sofaen ud. Bare sådan lige for at se, hvor kriseramte vi er. Man kunne jo tage et lån, så man kunne få en ny. Og den er godt nok klam. Og ramponeret. Og efterhånden temmelig elendig at sidde i. Og så vejer den femhundrede tons, så den er umulig at flytte på. Var faktisk ved at blive halshugget af møbelfirmaet, der i sin tid leverede den (for ni år siden, vores gamle lejlighed). Da de opdagede, den skulle op ad snoet trappe med minimum plads og derfor måtte skilles i stumper og stykker, blev de temmeligt mellemfornøjede, hvilket man egentlig heller ikke kan fortænke dem i. Men det var jo altså ikke mig, der havde bygget den forbandede blok!

Da Lurifaxen er ved at være en halvgammel fætter blev vi enige om (endnu engang) at vente med at anskaffe ny sofa, til han en dag er væk. Jeg gider ikke have en sofa, der stinker af kanin. Og det gør den nuværende altså. I stedet pillede vi alle betræk af hynder og puder (damn et arbejde!), stoppede det hele i vaskemaskinen med firs tons sæbe og skyllemiddel (og det var os, der skulle spare på vandet under omkloakeringen ... Vi har sgu brugt mere vand i dag end hele sidste år!). Nu står de og tumbler. Håber ikke, at kogevask og tumbling har fået dem til at krympe til servietstørrelse (så SKAL vi jo have en ny sofa). De andre gange, vi har haft vasket dem (kun pudebetrækkene) har de fået tredive grader og har hængt ude til lufttørring.

Mens Heino har støvsuget sofaen og stuen i alle kroge (han er stadig i gang - på fjerde time!), fik jeg afstøvet og vasket apotekerdisk og -krukker. Det er edderhyleme noget af et arbejde! Der er jo en millard krukker. Hvis ikke det var fordi, jeg er så glad for dem, var de røget ud for længst, for det tager syv lange og syv(oghalvfjers) bredde at få dem vasket og støvet af. Og Shiloh elsker at spille potebold med nullermændene, der samler sig mellem dem.

Da det arbejde var gjort daffede vi i banken og fik tømt hele min konto på 13.000,- (overskud fra sidste måned). Så nu er der hele tusinde kroners overskud på Heinos ... Jubi, vi er næsten rige!! (Eller?). Derefter gik vi amok i blomsterbutikken og brugte 300,- på de mest særprægede blomster og krukker. Er træt af, at der intet grønt er i hjemmet. Men jeg tager livet af blomster bare ved at skule til dem ... og glemme at give dem vand i syv måneder. *Host*

Nu mangler jeg bare at komme på loftet med den sidste julepynt (I Know!!!). Og så vaske gulvene ... det var jo ligesom dem, der startede det hele.

Føler mig skidestolt. Har tilmed vasket vinduer indendørs! Jeg anede ikke, det var meningen, man skulle kunne se ud af sådanne ting! Så har jeg fået hængt de sidste billeder op, elsker at lege håndværker (og jeg nævner intet om, jeg slog mig ... ikke over fingrene, men over storetåen! Kom ikke og sig, jeg ikke er hypermobil! Jeg skal altid sidde og stå på de mest mærkværdige måder og min storetå var altså lige ved siden af hånden med hammeren!). Heino grinede ad mig, fordi det ene billede hang vind og skævt, da han hængte det op. Sagde, jeg vist alligevel ikke var så god til det med øjemål, som jeg selv tror. Men ha - det var HAM, der hang det forkert op, så jeg HAVDE set rigtigt. Gider aldrig måle efter, for jeg får alligevel regnet forkert, når jeg først skal til at gå i detaljer. Og så kan det jo ligesom være ligemeget.

Tror, jeg skal have taget billeder af hele hytten og lagt på Facebook. Så kan familien derinde også se min farfars billeder, der er kommet til ære og værdihed. Elsker dem - ville hellere redde dem i tilfælde af brand, end jeg ville redde mig selv!

... Gad vide, om jeg kan gå og stå i morgen? Har ikke specielt lyst til at ligge brak, mens håndværkere og kloakarbejdere brækker gaden op. Det er snart halvanden måned! Hvordan får man dem til at holde op? Har overvejet sex, mord og bestikkelse. Hvad mon jeg slipper bedst og heldigst fra?

God, I need a drink now.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tadaaah! er publiceret 04/03-2008 18:34 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.