Jeg - et røvballegardin?

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Nå, i dag ser resulatatet da lidt pænere ud, og røvballeeffekten er (forhåbentligt, anyway!) ved at aftage lidt - om ikke andet er øret meget bedre end før. Thank God!

Kunne ikke falde i søvn i går. Klokken to havde jeg stadig ikke lukket et øje. Hver gang jeg nikkede fra, vågnede jeg ved, at jeg vendte mig og lagde mig på øret. Ikke at det gjorde ondt, egentlig, men jeg var bange for at rive stingene op eller begynde at bløde. Stoppede ellers med Ibuprofen for fjorten dage siden, men tog et par tabletter igen i går, hvorefter det straks begyndte at sive fra stingene.

Klokken elleve vågnede jeg meget fortumlet og havde ondt. Dog ikke i øret, men resten af kroppen. Nuppede et par comp (Pinex comp), sagde pokker heller og lagde mig på øret og faldt endelig i en ordentlig søvn. Kan bare bedst sove på højre side, da de fleste af mine smerter sidder i bækkenets høje side og højre hofte. Derefter vågnede jeg først klokken tre i eftermiddags.

Har nu fået skiftet forbindingen, der var klistret fast til øret med blod og sting og det hele - Ih, mums! Den nye forbinding blev ved at falde af, så nu lader jeg det bare være. Det er også rart at få luft til øret, der klør ad H... til. Nu skal jeg bare huske at bestille tid hos lægen på mandag. Normalt får jeg min mor eller Heino til at fjerne stingene (bortset fra første operation - der var 36 sting fordelt på for- og bagside af begge ører, og min daværende læge fik ikke fjernet mere end godt halvdelen), men jeg skal alligevel have en lægetid, så jeg kan lige så godt bruge det som undskyldning.

Nu vil jeg have noget *host* 'morgenmad' og se "Det lille hus på prærien" (hvorfor ser jeg det gylle? ... Hvorfor kan jeg lide det gylle?).

Håber på en ordentlig søvn i nat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg - et røvballegardin? er publiceret 02/06-2007 19:19 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.