Ørerne i maskinen

Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så fik jeg kappet arene af. Er sååå træt efter nogle lange dage med pinsefrokost, fødselsdag, læsegruppe m.v. Og så tidligt op i dag og have slicet et halvt øre af. Lige nu virker bedøvelsen stadig, selvom det er mange timer siden, synes ellers den plejer at fortage sig hurtigt. Måske får jeg bare slet ikke ondt denne gang. Da jeg fik opereret mine visdomstænder væk for et par år siden fik jeg aldrig ondt ... er nok så godt medicineret til at begynde med.

Det var ellers ret klamt - at se dele af sine ører lægge dér på et rullebord ... ewww!!! Det var en sygeplerjeskerne fra kor, der var med til operationen, så jeg følte mig i trygge hænder, og var desuden så træt, at jeg var ved at nikke fra undervejs, bare fordi jeg fik lov at ligge ned. Og så er det fjerde ... eller femte(?) gang, så det kan ikke rigtig hyle mig ud af den.

Lige nu ligner mit øre et røvballegardin - håber godt nok, det fortager sig, når hævelsen falder og stingene bliver taget. Men som kirurgen sagde, er der snart ikke noget af det oprindelige øre tilbage - han skærer sgu i gamle ar! c*',)

Men glæder mig til, jeg kan have håret oppe igen, uden folk glor. Og nu kan jeg endelig få bestilt tid til frisør og få farvet de sørgelige leverpostejsfarver, der snart dominerer parykken. Havde ikke lige lyst til at betale flere hundrede kroner (*host* 1400!) for en ny paryk, når alle alligevel glor på øret i stedet.

Nå, tror jeg vil sove et par timer. Kan ikke engang tænke lige nu. Det er nok også bedst at sove nu, mens der er fred, hvis nu det skulle begynde at gøre ondt senere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ørerne i maskinen er publiceret 01/06-2007 16:04 af Line Find-Andersen (ALFen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.