Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Var på strandtur i går - selvom vi nu ikke fik særlig meget sol...

En veninde og jeg havde besluttet at tage til stranden for at finde sten og slebne glasskår. Min veninde laver nemlig nogle flotte mosaikbilleder af dem. Så jeg havde foreslået stranden ved VejleFjord Centret, for der ved jeg, at der er rigtig mange at finde og det er et skønt sted.

Så da jeg fik fri kl. 12.00, kørte jeg hen til min veninde S., lånte et par shorts af hende og så kørte vi mod Vejle. Godt nok af omveje, da vi valgte ikke at køre af motorvejen, men istedet at kører mod Fredericia og så tage den gamle hovedvej. Men det var da en smuk tur og vi snakker så godt...

Gennem Vejle og videre mod Juelsminde og i Stouby skulle vi dreje af mod VejleFjord Centret - og så kunne jeg begynde at kende det hele igen. Der var ikke meget der havde forandret sig siden jeg var her sidst i 1997 og det er temlig længe siden.

Vi parkerede på deres P-plads, tog vores rygsække og gik bagom ned af stierne mod vandet. Nede ved stranden spiste vi det vi havde med, for vi var ved at være godt sultne. Derefter tog vi hver vores lille pose og gik ned på stranden. Det var højvande og det havde jeg jo ikke lige taget højde for. Dengang når jeg gik her og samlede ting, var kl. gerne en 4 - 5 stykker om morgenen og så var det lavvande og jeg kunne gå langt hen ad stranden, forbi den yderste spids. Men i går var kl. ca. 14.00 om eftermiddag og det var højvande. Min veninde S. havde sandaler på som hun godt kunne gå ude i vandet med. Men mine sandaler var af ruskind, så det turde jeg ikke. Så jeg gik på bare fødder i vandet. D.v.s. jeg forsøgte. Min balance er tydeligvis stadig ikke særlig god, eller også er det bare fordi jeg havde svært ved at gå på alle de småsten. Det gjorde altså ondt. Min veninde fandt en tyk kæp som jeg kunne støtte mig til og det hjalp lidt. Og så gik jeg der og lignede en krøbling der ikke kunne gå!

Nå men efter en times tid ved stranden og efter en god "fangst" gik vi tilbage til det sted hvor vi havde spist (hvor var det godt for mine fødder). Vi fik lidt cola, snakkede lidt, så på det vi havde fundet og så gik vi tilbage til bilen for at køre hjemad. Turen hjemad tog vi dog på motorvejen så det gik lidt hurtigere og vi var hjemme ved 17 tiden. Men selvom vi ikke så solen, havde vi en rigtig dejlig og sjov strandtur. Nu er jeg spændt på at se, hvad min veninde får ud af de ting vi fandt på stranden...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Strandtur er publiceret 14/07-2006 10:46 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.