En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Vores stakkels lille kanin. Den skulle til dyrlæge i dag - og de beholder den til i morgen, så buret er så tomt at se på.

Lørdag aften bemærkede vi, at Nuser - det er vores kanin - var helt våd på pelsen nede under hagen. Og vi blev selvfølgelig straks bekymrede. Først tænkte vi, at det måske kunne være på grund af varmen, for det har jo været meget varmt. Så hele søndag gjorde vi hvad vi kunne for at køle Nuser af. Men det hjalp ikke. Og så var det at vi også lagde mærke til, at han viste tegn på forstoppelse.

Så her til morgen ringede vi til dyrlægen, der sagde, at vi kunne komme mellem kl. 16.00 og 18.00. Så 16.10 sad vi hos dyrlægen som nr. 3 i køen og kom (heldigvis) ind til den dyrlæge som vi kender og som kender Nuser. Hun kiggede lidt på Nuser og sagde, at det var hans tænder det var galt med og at hun var nød til at bedøve ham. Derfor var hun nød til at beholde ham natten over.

Så vi skal hente Nuser ved dyrlægen i morgen, tirdag, kl. 15.00 og vi håber på det bedste. Jeg kan bare ikke lade være med hele tiden at kigge hen på Nusers bur. Jeg forventer hele tiden at han er der, men det er han jo ikke. Det er så underligt. Jeg skal jo hente ham igen i morgen - han er jo ikke væk for evigt (ikke endnu i hvert fald...)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ved dyrlægen er publiceret 31/07-2006 23:42 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.