Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Vi hentede Nuser ved dyrlægen ved 16.00-tiden igår. Lars havde ringet ved 12-tiden for at høre hvordan det gik med den. Og dyrlægen fortalte ham, at Nuser lige var kommet ud fra operation og lå på opvågning. Hun fortalte også, at det der var galt var, at dens kindtænder havde vokset sig så store og spidse, at de var vokset ind i dens tunge(gys) og derfor kunne den ikke spise og havde smerter. Men under operationen havde de fjernet alle de spidse kindtænder fra dens tunge og andre mulig kindtænder for at forhindre at det skete igen, og hun sagde at Nuser havde det fint.

Da vi kom og hentede Nuser var han meget stille og groggy efter bedøvelsen, og vi fik at vide, at han skulle have ro og hvile når vi kom hjem med ham, og at vi skulle holde øje med ham. Vi fik også noget fiber i en tube med som vi skal give ham 2 ml af hver 8. time i de næste 2 dage, så hans mave kan komme i orden igen.

Det var næsten synd, at Nuser var så groggy. De have lagt et lyseblåt håndklæde ind i hans transportbur som han kunne ligge på, men da vi skulle køre hjem, var Lars nød til at sidde med sin ene hånd inde i buret ved Nuser, så han ikke væltede rundt. Og jeg kørte endda rigtig langsomt og pænt. Men bare der var en svag ujævnhed i vejen...Nuser kunne slet ikke holde balancen, så groggy var han, den stakkel.

Endelig kom vi hjem og fik ham ned i hans eget bur. Der livede han da lidt op og prøvede lige at hoppede en runde i sit bur. Det gik ikke så godt - hans bagben ville ikke rigtig følge med. Men han fandt sin drikkedunk og så begyndte han ellers at drikke som om han ikke havde fået noget i evigheder. Og lidt efter fandt han sin madskål og spiste lidt. Men så lagde han sig - træt. Senere på aften livede han mere og mere op, og her til morgen er han helt sig selv igen. Hvor er det dejligt at se. Velkommen hjem Nuser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frisk igen er publiceret 02/08-2006 08:33 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.